SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ผลงานวิชาการอื่น ๆ

กรอง
ของ : เทวี ทองแดง คาร์ริลา
ผลงาน Proceeding (ฐาน HRMIS)
ปีงบชื่อผลงาน/การประชุมเจ้าภาพ/สถานที่วันที่จัด
2565Chemical and Functional Properties of ?Namwa?Banana Flour at Different Ripening Stages
In: The 23rd Food Innovation Asia Conference 2021 (FIAC 2021), page: 28-37
ผู้แต่งหลัก: TAEWEE TONGDANG KARRILA : 50%
ผู้แต่งร่วม: NUR-ASIKIN MASAESA-I : 30%,NETNAPIS ONGSUWAN : 5%,BISRI SOISON : 5%,CHUMPON NUMUANG : 5%,KUENCHAN NA-NAKORN : 5%
refno: 52620
FoSTAT, PSU
Online
17-18/06/2565
2565Effects on Cracker Quality of Steaming Time and Blend Proportions of Durian Seed Flour with Cassava Starch
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: TAEWEE TONGDANG KARRILA : 60%
ผู้แต่งร่วม: PHAKAWAT TONGNUANCHAN : 10%,NETNAPIS ONGSUWAN : 20%,SEPPO KARRILA : 10%
refno: 53417


14-15/05/2565
2558Improvement of durian seed starch extraction using ultrasound
, page: 199-199
ผู้แต่งหลัก: TEWEE THONGDANG KARRILA : 50%
ผู้แต่งร่วม: CHAYANIT PARIPATTANAPAIROT : 25%,MASARNUSEE HARWARE : 25%
refno: 22469


21-22/11/2557
2558Starch Characteristics of Pigmented Rice Grown in Southern Thailand
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: TAEWEE TONGDANG KARRILA : 60%
ผู้แต่งร่วม: SANCHAI YOODMANEE : 40%
refno: 24381


2-3/12/2557
2558Antioxidant Stability of a Novel Rice Extract Health Beverage during Storage
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: TAEWEE TONGDANG KARRILA : 30%
ผู้แต่งร่วม: NETNAPIS ONGSUWAN : 20%,SEPPO KARRILA : 20%,SUHINEE BENJAHEIM : 30%
refno: 24382


2-3/12/2557
2558Effect of Smoking Materials on the Qualities of Fish Crackers
, page: 522-530
ผู้แต่งหลัก: THAMMARAT KAEWMANEE : 40%
ผู้แต่งร่วม: TAEWEE TONGDANG KARRILA : 20%,PUNNANEE SUMPAVAPOL : 20%
refno: 26856


19/6/2558
2557DRIED ANCHOVY: AN ALTERNATIVE FOR MAKING FISH CRACKER
, page: 47-
ผู้แต่งหลัก: TEWEE THONGDANG KARRILA : 80%
refno: 22027


27-28/11/2556
2557ALTERNATIVE GELLING AGENT FOR HALAL FOOD: AGAR AND FISH GELATIN MIXTURES
, page: 235-
ผู้แต่งหลัก: TEWEE THONGDANG KARRILA : 70%
refno: 22038


28-29/11/2556
2552Influence of mixture proportions on pasting and thermal properties of cassava and rice starch mixtures
, page: 147-
ผู้แต่งหลัก: TEWEE THONGDANG KARRILA : 90%
ผู้แต่งร่วม: PIYARAT SIRIWONGPAISARN : 10%
refno: 10522


25/9/2552
2552Properties of mixed gels between waxy rice starch and some hydrocolloids
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: TEWEE THONGDANG
ผู้แต่งร่วม: PENPORN YINGYONGPRASERT
refno: 6661

n/a
2552Preparation and Properties of Gelatin from Skin and Bone Goat
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: TEWEE THONGDANG
ผู้แต่งร่วม: PATCHARIN PAKDEECHANUAN
refno: 7493

n/a
2552Some characteristics of pigmented rice in Southern Thailand
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: TEWEE THONGDANG KARRILA
refno: 9141

n/a
2551Effect of high amylose rice flour on fish cracker quality
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: TEWEE THONGDANG
refno: 4478

n/a
2551Some properties of native pigmented waxy rice starch in Southern Thailand
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: SANCHAI YODMANEE
ผู้แต่งร่วม: TEWEE THONGDANG,PATCHARIN PAKDEECHANUAN
refno: 4480

n/a
2551ข้าวเกรียบปลากะตักแห้ง: ผลของปริมาณปลาและน้ำ
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: เทวี ทองแดง
ผู้แต่งร่วม: มะสุกรี โต๊ะบู
refno: 5849

n/a
2551Effect of hydrothermal treatment on properties of mixtures of cassava starch and rice flour
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: TEWEE THONGDANG
ผู้แต่งร่วม: TIWAPORN GLINHOM,PORNTIPA TONGTAE
refno: 5850

n/a
2550เจลสารผสมระหว่างมันสำปะหลังและคารากีแนน
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: เทวี ทองแดง
ผู้แต่งร่วม: สุดารัตน์ ขวัญเมือง,สุดารัตน์ ขวัญเมือง
refno: 2174

n/a
2550ผลของสมบัติแป้งผสมและกระบวนการให้ความร้อนต่อคุณภาพของข้าวเกรียบ
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: เทวี ทองแดง
ผู้แต่งร่วม: จันทร์เพ็ญ ไชยนุ้ย,มุทิตา มีนุ่น
refno: 2175

n/a
2550Properties of Rice and Cassava Flour Blends
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: TEWEE THONGDANG
refno: 2816

n/a
2550Pasting properties and GABA content of s of three varieties of germinated Thai rice
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: TEWEE THONGDANG
refno: 2820

n/a
รวม 20 รายการ

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th