ปีงบ | ชื่อผลงาน/การประชุม | เจ้าภาพ/สถานที่ | วันที่จัด |
---|---|---|---|
2565 | The Quality of Red Fermented Rice from Pattani Local Rice
Fermentation Using Monascus Purpureus In: The 6th International Conference on Food and Applied Bioscience 2022 14-15 February 2022 , page: 283-290 ผู้แต่งหลัก: SOMRAK PANPHON : 45% ผู้แต่งร่วม: WEERAYA KHUMMUENG : 30%,PHIRAYAR THEERASARN : 8%,AINA NUIPHOM : 8%,SUKALLAYA HEMMANEE : 14% refno: 53406 | Faculty of Agro-Industry, Chiang Mai University, Chiang Mai, Thailand Faculty of Agro-Industry, Chiang Mai University. (online) | 14-15/02/2565 |
2561 | Effect of infrared drying on phytochemical content, antioxidant activity and physicochemical properties of germinated brown rice , page: FA5-FA10 ผู้แต่งหลัก: WEERAYA KHUMMUENG : 50% ผู้แต่งร่วม: ๋ีJUTARAT TASARA : 25%,ฮารีซะ กอฮิง : 25% refno: 37527 | 8-9/2/2561 | |
รวม 2 รายการ |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th