ปีงบ | ชื่อผลงาน/การประชุม | เจ้าภาพ/สถานที่ | วันที่จัด |
---|---|---|---|
2559 | EFFECT OF PREPARATION METHODS ON THE PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF THE ORANGE FLESH SWEET POTATO FLOUR , page: 129-130 ผู้แต่งหลัก: BISRI SOISON : 50% ผู้แต่งร่วม: AYEREE POHLOH : 40% refno: 27279 | 26-27/11/2558 | |
2558 | Chemical Composition and Antioxidant Properties of Thai Sweet Potato Roots , page: 150- ผู้แต่งหลัก: BISRI SOISON : 60% refno: 24295 | 2-3/12/2557 | |
2557 | ไก่กอและในรีทอร์ท เพาช์: งานวิจัยและการประยุกต์ใช้ , page: 205-209 ผู้แต่งหลัก: พัชรินทร์ ภักดีฉนวน : 50% ผู้แต่งร่วม: ใบศรี สร้อยสน : 20%,ปิ่น จันจุฬา : 20% refno: 23464 | 26/7/2557 | |
รวม 3 รายการ |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th