SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ผลงานวิชาการอื่น ๆ

กรอง
ของ : ธรรมรัตน์ แก้วมณี
ผลงาน Proceeding (ฐาน HRMIS)
ปีงบชื่อผลงาน/การประชุมเจ้าภาพ/สถานที่วันที่จัด
2567The antihyperglycemic effects of microencapsulated Kluai Tani (Musa balbisiana) fruit extract in the instant drink powder
, page: 330-338
ผู้แต่งหลัก: AREEYA TOHTEB : 35%
ผู้แต่งร่วม: PIYAWAN BOONYANUPHONG : 25%,THAMMARAT KAEWMANEE : 25%,TANYARATH UTAIPAN : 25%
refno: 61053


24-25/01/2567
2561Antioxidant properties of a traditional polyherbal rejuvenating formula ?Phy-Blica-O? and its microencapsules
, page: 68-68
ผู้แต่งหลัก: SASITORN CHUSRI : 50%
ผู้แต่งร่วม: THAMMARAT KAEWMANEE : 30%,PIYAPONG CHOOCHANA : 20%
refno: 36645


19/7/2561
2561Antioxidant-related Constituents and Antioxidant Activities of Different Fractions of Moringa oleifera Leaves, Pods and Seeds
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: THAMMARAT KAEWMANEE : 35%
ผู้แต่งร่วม: SASITORN CHUSRI : 15%,PHANITA VONGHIRUNDECHA : 50%
refno: 38263


15-16/6/2561
2560การเปลี่ยนแปลงคุณภาพของไข่แดงเค็มระหว่างการเก็บรักษาในสภาวะแช่เย็น
, page: 0-0
ผู้แต่งหลัก: ธรรมรัตน์ แก้วมณี : 100%
refno: 32836


31/3/2560
2558Quality changes of fish cracker during low-temperature storages
, page: ...-...
ผู้แต่งหลัก: THAMMARAT KAEWMANEE : 30%
refno: 24133


2-3/12/2557
2558Effect of Smoking Materials on the Qualities of Fish Crackers
, page: 522-530
ผู้แต่งหลัก: THAMMARAT KAEWMANEE : 40%
ผู้แต่งร่วม: TAEWEE TONGDANG KARRILA : 20%,PUNNANEE SUMPAVAPOL : 20%
refno: 26856


19/6/2558
2556Effect of Fish Type on Characteristics of Fish Cracker
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: THAMMARAT KAEWMANEE : 80%
refno: 19853


13-14/6/2556
2555คุณภาพของข้าวเกรียบปลาที่มีการผลิตในจังหวัดปัตตานี
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: ลักษณา ไชยมงคล : 80%
ผู้แต่งร่วม: ธรรมรัตน์ แก้วมณี : 10%,สุณีย์ บุญกำเหนิด : 10%
refno: 17983


10-12/9/2555
2555Functionality and Antioxidant Properties of Protein hydrolysate from Bambara Groundnut (Voandzeia subterranean) Protein concentrate treated with Alcalse
, page: 134-141
ผู้แต่งหลัก: THAMMARAT KAEWMANEE : 30%
refno: 21583


14-15/6/2555
2555Functionality and Antioxidant Properties of Protein hydrolysate from Bambara Groundnut (Voandzeia subterranean) Protein concentrate treated with Alcalase
In: The 14th FOOD INNOVATION ASIA CONFERENCE 2012, page: 134-141
ผู้แต่งหลัก: PUNNANEE SUMPAVAPOL : 50%
ผู้แต่งร่วม: THAMMARAT KAEWMANEE : 40%,LEENA NGAFA : 10%
refno: 33822
FoSTAT
BITEC Bangna
14-15/6/2555
รวม 10 รายการ

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th