ปีงบ | ชื่อผลงาน/การประชุม | เจ้าภาพ/สถานที่ | วันที่จัด |
---|---|---|---|
2567 | The antihyperglycemic effects of microencapsulated Kluai Tani (Musa balbisiana) fruit extract in the instant drink powder , page: 330-338 ผู้แต่งหลัก: AREEYA TOHTEB : 35% ผู้แต่งร่วม: PIYAWAN BOONYANUPHONG : 25%,THAMMARAT KAEWMANEE : 25%,TANYARATH UTAIPAN : 25% refno: 61053 | 24-25/01/2567 | |
2561 | Antioxidant properties of a traditional polyherbal rejuvenating formula ?Phy-Blica-O? and its microencapsules , page: 68-68 ผู้แต่งหลัก: SASITORN CHUSRI : 50% ผู้แต่งร่วม: THAMMARAT KAEWMANEE : 30%,PIYAPONG CHOOCHANA : 20% refno: 36645 | 19/7/2561 | |
2561 | Antioxidant-related Constituents and Antioxidant Activities of Different Fractions of Moringa oleifera Leaves, Pods and Seeds , page: n/a ผู้แต่งหลัก: THAMMARAT KAEWMANEE : 35% ผู้แต่งร่วม: SASITORN CHUSRI : 15%,PHANITA VONGHIRUNDECHA : 50% refno: 38263 | 15-16/6/2561 | |
2560 | การเปลี่ยนแปลงคุณภาพของไข่แดงเค็มระหว่างการเก็บรักษาในสภาวะแช่เย็น , page: 0-0 ผู้แต่งหลัก: ธรรมรัตน์ แก้วมณี : 100% refno: 32836 | 31/3/2560 | |
2558 | Quality changes of fish cracker during low-temperature storages , page: ...-... ผู้แต่งหลัก: THAMMARAT KAEWMANEE : 30% refno: 24133 | 2-3/12/2557 | |
2558 | Effect of Smoking Materials on the Qualities of Fish Crackers , page: 522-530 ผู้แต่งหลัก: THAMMARAT KAEWMANEE : 40% ผู้แต่งร่วม: TAEWEE TONGDANG KARRILA : 20%,PUNNANEE SUMPAVAPOL : 20% refno: 26856 | 19/6/2558 | |
2556 | Effect of Fish Type on Characteristics of Fish Cracker , page: n/a ผู้แต่งหลัก: THAMMARAT KAEWMANEE : 80% refno: 19853 | 13-14/6/2556 | |
2555 | คุณภาพของข้าวเกรียบปลาที่มีการผลิตในจังหวัดปัตตานี , page: n/a ผู้แต่งหลัก: ลักษณา ไชยมงคล : 80% ผู้แต่งร่วม: ธรรมรัตน์ แก้วมณี : 10%,สุณีย์ บุญกำเหนิด : 10% refno: 17983 | 10-12/9/2555 | |
2555 | Functionality and Antioxidant Properties of Protein hydrolysate from Bambara Groundnut (Voandzeia subterranean) Protein concentrate treated with Alcalse , page: 134-141 ผู้แต่งหลัก: THAMMARAT KAEWMANEE : 30% refno: 21583 | 14-15/6/2555 | |
2555 | Functionality and Antioxidant Properties of Protein hydrolysate from Bambara Groundnut (Voandzeia subterranean) Protein concentrate treated with Alcalase In: The 14th FOOD INNOVATION ASIA CONFERENCE 2012, page: 134-141 ผู้แต่งหลัก: PUNNANEE SUMPAVAPOL : 50% ผู้แต่งร่วม: THAMMARAT KAEWMANEE : 40%,LEENA NGAFA : 10% refno: 33822 | FoSTAT BITEC Bangna | 14-15/6/2555 |
รวม 10 รายการ |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th