SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ข้อมูลผลงานตีพิมพ์

แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th

กรอง
ตาราง ผลงานตีพิมพ์ WoS/ISI ของ วีรยา ตรีวรรณจุฑา
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Netkham, H., Tirawanichakul, S., Khummueng, W. and Tirawanichakul, Y. (2022). Impingement drying of germinated brown rice varieties at intermediate temperatures: drying kinetics and analysis of quality. JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION RESEARCH, 61(1), 69-80.
Cited: 1
2Rakhman, SA., Utaipan, T., Pakhathirathien, C. and Khummueng, W. (2022). Metal and Metal Oxide Nanoparticles from Mimusops elengi Linn. Extract: Green Synthesis, Antioxidant Activity, and Cytotoxicity. SAINS MALAYSIANA, 51(9), 2857-2871.
Cited: 0 doi: https://doi.org/10.17576/jsm-2022-5109-10
3Etae, N., Wamae, Y., Khummueng, W., Utaipan, T. and Ruangrak, E. (2020). Effects of artificial light sources on growth and phytochemicals content in green oak lettuce. HORTICULTURA BRASILEIRA, 38(2), 204-210.
Cited: 0 doi: https://doi.org/10.1590/S0102-053620200213
4Ruangrak, E. and Khummueng, W. (2019). Effects of artificial light sources on accumulation of phytochemical contents in hydroponic lettuce. JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE & BIOTECHNOLOGY, 94(3), 378-388.
Cited: 10 doi: https://doi.org/10.1080/14620316.2018.1504630
5Pripdeevech, P., Khummueng, W. and Park, SK. (2011). Identification of Odor-active Components of Agarwood Essential Oils from Thailand by Solid Phase Microextraction-GC/MS and GC-O. JOURNAL OF ESSENTIAL OIL RESEARCH, 23(4), 46-53.
Cited: 51 doi: https://doi.org/10.1080/10412905.2011.9700468
รวม WoS/ISI 5 รายการ 62 citations

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th