SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ข้อมูลผลงานตีพิมพ์

แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th

กรอง
ตาราง ผลงานตีพิมพ์ WoS/ISI ของ จารุวรรณ มณีศรี
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Al Mamun, A., Masniyom, P. and Maneesri, J. (2021). Viability of Lactobacillus plantarum TISTR 2083 in Protectant during Low-Temperature Drying and Storage. SAINS MALAYSIANA, 50(8), 2229-2240.
Cited: 2 doi: https://doi.org/10.17576/jsm-2021-5008-08
2Maneesri, J., Masniyom, P. and Liming, M. (2018). Survival of Candida tropicalis and Lactobacillus plantarum starter Culture after using protective agent and drying. INTERNATIONAL FOOD RESEARCH JOURNAL, 25(4), 1655-1660.
Cited: 3
3Artnarong, S., Masniyom, P. and Maneesri, J. (2016). Isolation of yeast and acetic acid bacteria from palmyra palm fruit pulp (Borassus flabellifer Linn.). INTERNATIONAL FOOD RESEARCH JOURNAL, 23(3), 1308-1314.
Cited: 4
4Trinh, NTN., Masniyom, P. and Maneesri, J. (2016). Optimization of culture conditions for Acetobacter aceti TISTR 102 in coconut water with supplementary banana juice. INTERNATIONAL FOOD RESEARCH JOURNAL, 23(3), 1300-1307.
Cited: 3
5Masniyom, P., Benjama, O. and Maneesri, J. (2012). Effect of turmeric and lemongrass essential oils and their mixture on quality changes of refrigerated green mussel (Perna viridis). INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 47(5), 1079-1085.
Cited: 12 doi: https://doi.org/10.1111/j.1365-2621.2012.02944.x
รวม WoS/ISI 5 รายการ 24 citations

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th