SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ข้อมูลผลงานตีพิมพ์

แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th

กรอง
ตาราง ผลงานตีพิมพ์ WoS/ISI ปี 2020 หน่วยงาน อาหารและโภชนฯ
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Utaipan, T., Boonyanuphong, P., Chuprajob, T., Suksamrarn, A. and Chunglok, W. (2020). A trienone analog of curcumin, 1,7-bis(3-hydroxyphenyl)-1,4,6-heptatrien-3-one, possesses ROS- and caspase-mediated apoptosis in human oral squamous cell carcinoma cells in vitro. APPLIED BIOLOGICAL CHEMISTRY, 63(1)
Cited: 14 doi: https://doi.org/10.1186/s13765-020-0491-8
2Karrila, SJ. and Karrila, TT. (2020). Effect of powdering on critical water activity estimate from dynamic dewpoint isotherm of a crispy starch-based snack: a case study with fish cracker. JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, 57(11), 4123-4132.
Cited: 1 doi: https://doi.org/10.1007/s13197-020-04448-9
3Leemud, P., Karrila, S., Kaewmanee, T. and Karrila, T. (2020). Functional and physicochemical properties of Durian seed flour blended with cassava starch. JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION, 14(1), 388-400.
Cited: 6 doi: https://doi.org/10.1007/s11694-019-00301-6
4Kaewmanee, T., Phuruangrat, A., Thongtem, T. and Thongtem, S. (2020). Solvothermal synthesis of Mn-Zn Ferrite(core)@SiO2(shell)/BiOBr0.5Cl0.5 nanocomposites used for adsorption and photocatalysis combination. CERAMICS INTERNATIONAL, 46(3), 3655-3662.
Cited: 25 doi: https://doi.org/10.1016/j.ceramint.2019.10.085
รวม WoS/ISI 4 รายการ 46 citations

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th