SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ข้อมูลผลงานตีพิมพ์

แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th

กรอง
ตาราง ผลงานตีพิมพ์ WoS/ISI ปี 2021 หน่วยงาน อาหารและโภชนฯ
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Tongkaew, P., Purong, D., Ngoh, S., Phongnarisorn, B. and Aydin, E. (2021). Acute Effect of Riceberry Waffle Intake on Postprandial Glycemic Response in Healthy Subjects. FOODS, 10(12)
Cited: 1 doi: https://doi.org/10.3390/foods10122937
2Kaewmanee, T., Wannapop, S., Phuruangrat, A., Thongtem, T. and Thongtem, S. (2021). Solvothermal synthesis of BiOBrxI1-x (x=0.0-1.0) solid solutions used for adsorption and photodegradation of cationic and anionic dyes. INORGANIC CHEMISTRY COMMUNICATIONS, 134
Cited: 3 doi: https://doi.org/10.1016/j.inoche.2021.109054
3Al Mamun, A., Masniyom, P. and Maneesri, J. (2021). Viability of Lactobacillus plantarum TISTR 2083 in Protectant during Low-Temperature Drying and Storage. SAINS MALAYSIANA, 50(8), 2229-2240.
Cited: 2 doi: https://doi.org/10.17576/jsm-2021-5008-08
4Pinkaew, S., Udomkesmalee, E., Davis, CR. and Tanumihardjo, SA. (2021). Vitamin A-fortified rice increases total body vitamin A stores in lactating Thai women measured by retinol isotope dilution: a double-blind, randomized, controlled trial. AMERICAN JOURNAL OF CLINICAL NUTRITION, 113(5), 1372-1380.
Cited: 10 doi: https://doi.org/10.1093/ajcn/nqaa418
รวม WoS/ISI 4 รายการ 16 citations

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th