SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ผลงานวิชาการอื่น ๆ

กรอง
ของ : ปฐมาวดี ทองแก้ว
ผลงานตีพิมพ์ ISI (ฐาน HRMIS เจ้าของผลงานเป็นผู้บันทึก)
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Functional food potential: pre-gelatinized banana flour blended with peel powder to regulate glucose absorption in caco-2 cells intestinal model
PIYAWAN BOONYANUPHONG : 0% TANYARATH UTAIPAN : 30%,PATTHAMAWADEE TONGKAEW : 20%,NIPAPORN KONTHAPAKDEE : 5% (2024).
Journal of Food Measurement and Characterization, 18(12), 9695-9707. Quartile: Q2
2Kluai Hin (Musa sapientum Linn.) peel as a source of functional polyphenols identified by HPLC-ESI-QTOF-MS and its potential antidiabetic function
PATTHAMAWADEE TONGKAEW : 80% ANNA TOHRAMAN : 5%,RAMLATEE BUNGARAMPHAI : 5%,CHALERMCHAI MITRPANT : 5%,EBRU AYDIN : 5% (2022).
Scientific Reports, 12(1 Article ), 1-8. Quartile: Q2
3Acute Effect of Riceberry Waffle Intake on Postprandial Glycemic Response in Healthy Subjects
PATTHAMAWADEE TONGKAEW : 50% DEEYANA PURONG : 5%,SURAIDA NGOH : 5%,BENJAPOR PHONGNARISORN : 25%,EBRU AYDIN : 15% (2021).
Foods, 10(12 Article), 1-13. Quartile: Q2
รวม 3 รายการ

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th