SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ผลงานวิชาการอื่น ๆ

กรอง
ของ : พัชรินทร์ ภักดีฉนวน
ผลงานตีพิมพ์ Scopus (ฐาน HRMIS เจ้าของผลงานเป็นผู้บันทึก)
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Adjusting the initial milk pH before freezing affected physico-chemical properties of thawed goat milk
PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 40% PIN CHANJULA : 20%,PANTHIPA LAOSAM : 40% (2022).
Food Research, 6(2), 475-481. Quartile: Q3
2Differences in Chemical Components and Antioxidant-related Substances in Virgin Coconut Oil from Coconut Hybrids and Their Parents
PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 40% SUCHARIT SAUNPHAIROCH : 10% (2013).
na, 20(5), 2103-2109.
3Effects of marinating ingredients on physicochemical, microstructural and sensory properties of “Golek” chicken
PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 50% (2012).
na, 19(4), 1449-1455.
4Fatty acid composition of important aquatic animals in southern Thailand
PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 45% (2011).
na, 18(1), 758-765.
5Physical, chemical and antioxidant properties of pigmented rice grown in Southern Thailand
TEWEE THONGDANG KARRILA : 40% PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 20%,SANCHAI YODMANEE : 40% (2011).
International Food Research Journal , 18(3), 869-874.
รวม 5 รายการ

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th