SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ผลงานวิชาการอื่น ๆ

กรอง
ของ : วีรยา ตรีวรรณจุฑา
ผลงานตีพิมพ์ Scopus (ฐาน HRMIS เจ้าของผลงานเป็นผู้บันทึก)
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Determination of monacolin K and citrinin in red mold dioscorea and dried shrimp products using ultra high-performance liquid chromatography
WEERAYA TREEWANJUTHA : 60% SOMRAK PANPHON : 25%,TRIN KHAWSUNG : 15% (2024).
Food Research, 8(6), 77-84. Quartile: Q3
2Effect of artificial light sources on the growth of green oak lettuce (Lactuca sativa L.) grown in plant factories
WEERAYA TREEWANJUTHA : 60% NURSALMEEYAH ETAE : 10%,TANYARATH UTAIPAN : 15%,EAKNARIN RUANGRAK : 10% (2024).
Journal of Applied and Natural Science, 16(3), 1376-1382. Quartile: Q4
3Smartphone-Based Spectrophotometer for Facile and Fast Determination of Lipid Peroxidation in Local Fried Food
TRIN KHAWSUNG : 15% TANYARATH UTAIPAN : 30%,WEERAYA TREEWANJUTHA : 60% (2024).
ASEAN Journal of Scientific and Technological Reports, 27(2), 79-89. Quartile: Q4
4Identifiation of Odor-active Components of Agarwood Essential Oils from Thailand by Solid Phase Microextraction-GC/MS and GC-O
WEERAYA KHUMMOUNG : 15% (2011).
na, 23(1), 46-53. Quartile: Q4
รวม 4 รายการ

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th