ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Effect of Post-harvesting with Different Photoperiods underArtificial Light Sources on Nitrate and Vitamin C Contents in Hydroponic Green Oak Lettuce EAKNARIN RUANGRAK : 60% NANG MYINT PHYU SIN HTWE : 30%,MANEERAT RAWANGPAI : 10% (2023). na, 26(2), 10-19. Quartile: Q1 | ||
2 | Effect of Pre-harvest Periods by Replacing Nutrient Solution with Tap Water on Nitrate and Quality in Hydroponic Lettuce EAKNARIN RUANGRAK : 50% NURAINEE SALAEMAE : 10%,SOMNUEK SORNNOK : 10%,NANG MYINT PHYU SIN HTWE : 30% (2023). na, 16(1), 76-83. Quartile: Q4 | ||
3 | Effect of Pre-harvest Periods by Replacing Nutrient Solution with Tap Water on Nitrate and Quality in Hydroponic Lettuce EAKNARIN RUANGRAK : 50% NURAINEE SALAEMAE : 10%,SOMNUEK SORNNOK : 10%,NANG MYINT PHYU SIN HTWE : 30% (2023). na, 26(1), 76-83. Quartile: Q1 | ||
4 | ผลผลิตและคุณภาพของแตงเทศ 3 สายพันธุ์ในระบบปลูกพืชไม่ใช้ดิน มนูญ ศิรินุพงศ์ : 25% พัฒนสุดา ศิรินุพงศ์ : 25%,เอกนรินทร์ เรืองรักษ์ : 25%,สุจริต ส่วนไพโรจน์ : 25% (2016). พืชศาสตร์สงขลานครินทร์ , 3(ฉบับพิเศษ ), 29-34. | ||
รวม 4 รายการ |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th