ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Fatty acid composition of important
aquatic animals in southern Thailand PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 45% (2011). na, 18(1), 758-765. | ||
2 | Physical, chemical and antioxidant properties of pigmented rice
grown in Southern Thailand
TEWEE THONGDANG KARRILA : 40% PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 20%,SANCHAI YODMANEE : 40% (2011). International Food Research Journal , 18(3), 869-874. | ||
3 | การเตรียมน้ำมันพรีอิมัลซิฟายด์และโครงสร้างระดับจุลภาคของไส้กรอกอิมัลชันที่ผลิตจากไขมันชนิดต่างๆ พัชรินทร์ ภักดีฉนวน : 35% (2011). na, 29(2), 18-26. | ||
รวม 3 รายการ |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th