SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ผลงานวิชาการอื่น ๆ

กรอง
ประจำปี : 2565 ของ : พัชรินทร์ ภักดีฉนวน
ผลงานตีพิมพ์ (ฐาน HRMIS เจ้าของผลงานเป็นผู้บันทึก)
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Adjusting the initial milk pH before freezing affected physico-chemical properties of thawed goat milk
PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 40% PIN CHANJULA : 20%,PANTHIPA LAOSAM : 40% (2022).
Food Research, 6(2), 475-481. Quartile: Q3
2Effects of Supplementing Finishing Goats with Mitragyna speciosa (Korth) Havil Leaves Powder on Growth Performance, Hematological Parameters, Carcass Composition, and Meat Quality
PIN CHANJULA : 40% JURAITHIP WUNGSINTAWEEKUL : 15%,RAWEE CHIARAWIPA : 10%,KAMPANAT PHESATCHA : 2.5%,CHANON SUNTARA : 2.5%,RITTIKEARD PRACHUMCHAI : 2.5%,PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 10%,ANUSORN CHERDTHONG : 2.5% (2022).
Animals, 12(13 Article), 1-19. Quartile: Q1
รวม 2 รายการ

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th