ปีงบ | ชื่อผลงาน/การประชุม | เจ้าภาพ/สถานที่ | วันที่จัด |
---|---|---|---|
2562 | Application of Fourier Transform Infrared Spectroscopy for Analysis the Stability of Calcium Fortified Sterilized
Goat, Cow and Soy Milk , page: 34-41 ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 70% ผู้แต่งร่วม: SIWAPORN PINKAEW : 30% refno: 41269 | 14-/6/2562 | |
2559 | EFFECT OF PRE-EMULSIFIED FAT FROM
SOY PROTEIN HYDROLYSATE ON QUALITIES OF
CHICKEN EMULSION SAUSAGE , page: 1-5 ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 100% refno: 30802 | 17-/8/2559 | |
2558 | Effect of glycerin supplementation in goat diets on color and sensory perception of pasteurized goat milk , page: 103-103 ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 70% refno: 24301 | 2-/12/2557 | |
2558 | Effect of Stabilizers on Quality of Stirred Goat Milk Yogurt , page: 99-99 ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 100% refno: 24302 | 2-/12/2557 | |
2558 | Effect of Lipozyme? and Glycerol Ratio on Monolaurin Preparing by Glycerolysis of Coconut Oil , page: 93-93 ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 100% refno: 24303 | 2-/12/2557 | |
2558 | Optimum Condition for the Synthesis of Monolaurin
by Immobilized Rhizopus arrhizus Lipase , page: 92-92 ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 100% refno: 24304 | 2-/12/2557 | |
2557 | ไก่กอและในรีทอร์ท เพาช์: งานวิจัยและการประยุกต์ใช้ , page: 205-209 ผู้แต่งหลัก: พัชรินทร์ ภักดีฉนวน : 50% ผู้แต่งร่วม: ใบศรี สร้อยสน : 20%,ปิ่น จันจุฬา : 20% refno: 23464 | 26-/7/2557 | |
2556 | EFFECT OF OUTLET TEMPERATURE ON SOME QUALITY OF
SPRAY DRIED GOAT MILK , page: 114-114 ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 30% refno: 18788 | 14-/12/2555 | |
2556 | Preparation of Monolaurin by Lipase G from Pennicillium camembertii , page: 117-117 ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 30% ผู้แต่งร่วม: SUTEERA SAOWAPARK : 10% refno: 18789 | 14-/12/2555 | |
2556 | โครงสร้างระดับจุลภาคและการยอมรับไก่กอและที่ผลิตแบบดั้งเดิม
และผลิตโดยใช้สารหมักเนื้อร่วมกับเทคนิค Sous vide , page: 110-114 ผู้แต่งหลัก: พัชรินทร์ ภักดีฉนวน : 100% refno: 19911 | 19-/7/2556 | |
2555 | EFFECT OF COATED MATERIAL AND ANTIOXIDANT ON STABILITY OF MICROCAPSULE CONJUGATED LINOLEIC ACID , page: 337- ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 100% refno: 16052 | 11-/10/2554 | |
2555 | EFFECT OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE AND INULIN ON QUALITIES OF LOW FAT PUMPKIN ICE CREAM , page: n/a ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 100% refno: 16054 | 11-/10/2554 | |
2553 | Comparison of conjugated leinoleic aci (CLA) stability at different storage condition , page: 253- ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 100% refno: 10600 | 16-/10/2552 | |
2553 | CHEMICAL COMPOSITION OF GOAT’S MILK IN THREE SOUTHERN BORDER PROVINCES , page: 254- ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 50% refno: 10601 | 16-/10/2552 | |
2552 | Effects of Fat and Stabilizers on Goat's Milk Chocolate Ice Cream , page: n/a ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN refno: 7475 | n/a | |
2552 | Preparation and Properties of Gelatin from Skin and Bone Goat , page: n/a ผู้แต่งหลัก: TEWEE THONGDANG ผู้แต่งร่วม: PATCHARIN PAKDEECHANUAN refno: 7493 | n/a | |
2551 | The effect of enrichment with sunflower seed, sesame seed and alpha tocopherol acetate to linoleic acid quantity in cookies , page: n/a ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN refno: 4393 | n/a | |
2551 | Fatty Acid Profiles of Marine and Freshwater Fish in Pattani , page: n/a ผู้แต่งหลัก: ROMLEE CHEDOLOH ผู้แต่งร่วม: PATCHARIN PAKDEECHANUAN,TAEWEE THONGDANG refno: 4396 | n/a | |
2551 | Some properties of native pigmented waxy rice starch in Southern Thailand , page: n/a ผู้แต่งหลัก: SANCHAI YODMANEE ผู้แต่งร่วม: TEWEE THONGDANG,PATCHARIN PAKDEECHANUAN refno: 4480 | n/a | |
2551 | The Effect of Enrichment with Sunflower Seed, Sesame Seed and Alpha Tocopherol Acetate to Linoleic Acid Quantity in Cookies , page: n/a ผู้แต่งหลัก: SUMALIKA PIAMMONGKOL ผู้แต่งร่วม: PATCHARIN PAKDEECHANUAN refno: 4552 | n/a | |
2551 | ผลของชนิดไขมันและสารไฮโดรคอลลอยด์ต่อคุณลักษณะของไส้กรอกฮาลาลชนิดแฟรงค์เฟอร์เตอร์เนื้อไก่ , page: n/a ผู้แต่งหลัก: พัชรินทร์ ภักดีฉนวน refno: 5870 | n/a | |
2551 | ผลของชนิดไขมันและสารไฮโดรคอลลอยด์ต่อคุณลักษณะของไส้กรอกฮาลาลชนิดแฟรงค์เฟอร์เตอร์เนื้อวัว , page: n/a ผู้แต่งหลัก: พัชรินทร์ ภักดีฉนวน refno: 5871 | n/a | |
2550 | Oxidative stability of conjugated linoleic acid as free fatty acid and triacylglycerol forms , page: n/a ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN refno: 2817 | n/a | |
2550 | Identification of Gelatin Types by Amino Acids Analysis , page: n/a ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN refno: 2818 | n/a | |
2550 | Comparison of Gelatin Analysis between Sedimentation and
Spectroscopy Techniques , page: n/a ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN refno: 2819 | n/a | |
รวม 25 รายการ |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th