ปีงบ | ชื่อผลงาน/การประชุม | เจ้าภาพ/สถานที่ | วันที่จัด |
---|---|---|---|
2555 | EFFECT OF COATED MATERIAL AND ANTIOXIDANT ON STABILITY OF MICROCAPSULE CONJUGATED LINOLEIC ACID , page: 337- ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 100% refno: 16052 | 11-/10/2554 | |
2555 | EFFECT OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE AND INULIN ON QUALITIES OF LOW FAT PUMPKIN ICE CREAM , page: n/a ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 100% refno: 16054 | 11-/10/2554 | |
รวม 2 รายการ |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th