ปีงบ | ชื่อผลงาน/การประชุม | เจ้าภาพ/สถานที่ | วันที่จัด |
---|---|---|---|
2558 | Effect of glycerin supplementation in goat diets on color and sensory perception of pasteurized goat milk , page: 103-103 ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 70% refno: 24301 | 2-/12/2557 | |
2558 | Effect of Stabilizers on Quality of Stirred Goat Milk Yogurt , page: 99-99 ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 100% refno: 24302 | 2-/12/2557 | |
2558 | Effect of Lipozyme? and Glycerol Ratio on Monolaurin Preparing by Glycerolysis of Coconut Oil , page: 93-93 ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 100% refno: 24303 | 2-/12/2557 | |
2558 | Optimum Condition for the Synthesis of Monolaurin
by Immobilized Rhizopus arrhizus Lipase , page: 92-92 ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 100% refno: 24304 | 2-/12/2557 | |
รวม 4 รายการ |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th