ปีงบ | ชื่อผลงาน/การประชุม | เจ้าภาพ/สถานที่ | วันที่จัด |
---|---|---|---|
2565 | Chemical and Functional Properties of “Namwa”Banana Flour at Different Ripening Stages In: The 23rd Food Innovation Asia Conference 2021 (FIAC 2021), page: 28-37 ผู้แต่งหลัก: TAEWEE TONGDANG KARRILA : 50% ผู้แต่งร่วม: NUR-ASIKIN MASAESA-I : 30%,NETNAPIS ONGSUWAN : 5%,BISRI SOISON : 5%,CHUMPON NUMUANG : 5%,KUENCHAN NA-NAKORN : 5% refno: 52620 | FoSTAT, PSU Online | 17-/06/2565 |
2565 | Effects on Cracker Quality of Steaming Time and Blend Proportions of Durian Seed Flour with Cassava Starch , page: n/a ผู้แต่งหลัก: TAEWEE TONGDANG KARRILA : 60% ผู้แต่งร่วม: PHAKAWAT TONGNUANCHAN : 10%,NETNAPIS ONGSUWAN : 20%,SEPPO KARRILA : 10% refno: 53417 | 14-/05/2565 | |
2558 | Improvement of durian seed starch extraction using ultrasound , page: 199-199 ผู้แต่งหลัก: TEWEE THONGDANG KARRILA : 50% ผู้แต่งร่วม: CHAYANIT PARIPATTANAPAIROT : 25%,MASARNUSEE HARWARE : 25% refno: 22469 | 21-/11/2557 | |
2558 | Starch Characteristics of Pigmented Rice Grown in Southern Thailand , page: n/a ผู้แต่งหลัก: TAEWEE TONGDANG KARRILA : 60% ผู้แต่งร่วม: SANCHAI YOODMANEE : 40% refno: 24381 | 2-/12/2557 | |
2558 | Antioxidant Stability of a Novel Rice Extract Health Beverage
during Storage , page: n/a ผู้แต่งหลัก: TAEWEE TONGDANG KARRILA : 30% ผู้แต่งร่วม: NETNAPIS ONGSUWAN : 20%,SEPPO KARRILA : 20%,SUHINEE BENJAHEIM : 30% refno: 24382 | 2-/12/2557 | |
2558 | Effect of Smoking Materials on the Qualities of Fish Crackers , page: 522-530 ผู้แต่งหลัก: THAMMARAT KAEWMANEE : 40% ผู้แต่งร่วม: TAEWEE TONGDANG KARRILA : 20%,PUNNANEE SUMPAVAPOL : 20% refno: 26856 | 19-/6/2558 | |
2557 | DRIED ANCHOVY: AN ALTERNATIVE FOR MAKING FISH CRACKER , page: 47- ผู้แต่งหลัก: TEWEE THONGDANG KARRILA : 80% refno: 22027 | 27-/11/2556 | |
2557 | ALTERNATIVE GELLING AGENT FOR HALAL FOOD:
AGAR AND FISH GELATIN MIXTURES , page: 235- ผู้แต่งหลัก: TEWEE THONGDANG KARRILA : 70% refno: 22038 | 28-/11/2556 | |
2552 | Influence of mixture proportions on pasting and thermal properties of cassava and rice starch mixtures , page: 147- ผู้แต่งหลัก: TEWEE THONGDANG KARRILA : 90% ผู้แต่งร่วม: PIYARAT SIRIWONGPAISARN : 10% refno: 10522 | 25-/9/2552 | |
2552 | Properties of mixed gels between waxy rice starch and some hydrocolloids , page: n/a ผู้แต่งหลัก: TEWEE THONGDANG ผู้แต่งร่วม: PENPORN YINGYONGPRASERT refno: 6661 | n/a | |
2552 | Preparation and Properties of Gelatin from Skin and Bone Goat , page: n/a ผู้แต่งหลัก: TEWEE THONGDANG ผู้แต่งร่วม: PATCHARIN PAKDEECHANUAN refno: 7493 | n/a | |
2552 | Some characteristics of pigmented rice in Southern Thailand , page: n/a ผู้แต่งหลัก: TEWEE THONGDANG KARRILA refno: 9141 | n/a | |
2551 | Effect of high amylose rice flour on fish cracker quality , page: n/a ผู้แต่งหลัก: TEWEE THONGDANG refno: 4478 | n/a | |
2551 | Some properties of native pigmented waxy rice starch in Southern Thailand , page: n/a ผู้แต่งหลัก: SANCHAI YODMANEE ผู้แต่งร่วม: TEWEE THONGDANG,PATCHARIN PAKDEECHANUAN refno: 4480 | n/a | |
2551 | ข้าวเกรียบปลากะตักแห้ง: ผลของปริมาณปลาและน้ำ , page: n/a ผู้แต่งหลัก: เทวี ทองแดง ผู้แต่งร่วม: มะสุกรี โต๊ะบู refno: 5849 | n/a | |
2551 | Effect of hydrothermal treatment on properties of mixtures of cassava starch and rice flour , page: n/a ผู้แต่งหลัก: TEWEE THONGDANG ผู้แต่งร่วม: TIWAPORN GLINHOM,PORNTIPA TONGTAE refno: 5850 | n/a | |
2550 | เจลสารผสมระหว่างมันสำปะหลังและคารากีแนน , page: n/a ผู้แต่งหลัก: เทวี ทองแดง ผู้แต่งร่วม: สุดารัตน์ ขวัญเมือง,สุดารัตน์ ขวัญเมือง refno: 2174 | n/a | |
2550 | ผลของสมบัติแป้งผสมและกระบวนการให้ความร้อนต่อคุณภาพของข้าวเกรียบ , page: n/a ผู้แต่งหลัก: เทวี ทองแดง ผู้แต่งร่วม: จันทร์เพ็ญ ไชยนุ้ย,มุทิตา มีนุ่น refno: 2175 | n/a | |
2550 | Properties of Rice and Cassava Flour Blends , page: n/a ผู้แต่งหลัก: TEWEE THONGDANG refno: 2816 | n/a | |
2550 | Pasting properties and GABA content of s of three varieties of germinated Thai rice , page: n/a ผู้แต่งหลัก: TEWEE THONGDANG refno: 2820 | n/a | |
รวม 20 รายการ |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th