ปีงบ | ชื่อผลงาน/การประชุม | เจ้าภาพ/สถานที่ | วันที่จัด |
---|---|---|---|
2565 | Chemical and Functional Properties of “Namwa”Banana Flour at Different Ripening Stages In: The 23rd Food Innovation Asia Conference 2021 (FIAC 2021), page: 28-37 ผู้แต่งหลัก: TAEWEE TONGDANG KARRILA : 50% ผู้แต่งร่วม: NUR-ASIKIN MASAESA-I : 30%,NETNAPIS ONGSUWAN : 5%,BISRI SOISON : 5%,CHUMPON NUMUANG : 5%,KUENCHAN NA-NAKORN : 5% refno: 52620 | FoSTAT, PSU Online | 17-/06/2565 |
2565 | Effects on Cracker Quality of Steaming Time and Blend Proportions of Durian Seed Flour with Cassava Starch , page: n/a ผู้แต่งหลัก: TAEWEE TONGDANG KARRILA : 60% ผู้แต่งร่วม: PHAKAWAT TONGNUANCHAN : 10%,NETNAPIS ONGSUWAN : 20%,SEPPO KARRILA : 10% refno: 53417 | 14-/05/2565 | |
รวม 2 รายการ |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th