ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Extending the shelf-life of refrigerated green mussel (Perna viridis)
under modified atmosphere packaging PAYAP MASNIYOM : 80% OMMEE BENJAMA : 10%,JARUWAN MANEESRI : 10% (2011). Songklanakarin J. Sci. Technol., 33(2), 171-179. | ||
2 | Deterioration and shelf-life extension of fish and fishery products
by modified atmosphere packaging PAYAP MASNIYOM : 100% (2011). Songklanakarin J. Sci. Technol., 33(2), 181-192. | ||
3 | องค์ประกอบทางเคมี โปรไฟล์แร่ธาตุและกรดอะมิโนของสาหร่าย Ulva intestinalis จากบ่อเลี้ยงกุ้ง อมมี เบญจมะ : 80% พายัพ มาศนิยม : 20% (2011). วารสารวิทยาศาสตร์เกษตร, 42(2(พิเศษ)), 493-496. | ||
รวม 3 รายการ |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th