SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ผลงานวิชาการอื่น ๆ

กรอง
ประจำปี : 2561 ของ : พายัพ มาศนิยม
ผลงานตีพิมพ์ (ฐาน HRMIS เจ้าของผลงานเป็นผู้บันทึก)
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Survival of Candida tropicalis and Lactobacillus plantarum starter culture after using protective agent and drying
JARUWAN MANEESRI : 80% PAYAP MASNIYOM : 15%,MANUMAERI LIMING : 5% (2018).
International Food Research Journal, 25(4), 1655-1660. Quartile: Q4
2Sensory and Physical Properties of Pla-duk-ra (Dried Fermented Catfish) at Different Conditions of Drying
PAYAP MASNIYOM : 25% TAWAT NOIPOM : 20%,MAKATAR WAE-HAYEE : 20%,NATTAYA LAEHMAD : 5%,ADILAN HNIMAN : 5%,SHERLY HANIFARIANTY : 5%,SITI AZHANI : 20% (2018).
International Journal on Advanced Science, Engineering and Information Technology, 8(4-2), 1597-1603. Quartile: Q2
3Characteristics and properties of goat meat gels as affected by setting temperatures
SOOTTAWAT BENJAKUL : 40% SULAIMAN MAD-ALI : 40%,PAYAP MASNIYOM : 20% (2018).
Food Chemistry, 268(-), 257-263. Quartile: Q1
รวม 3 รายการ

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th