SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ผลงานวิชาการอื่น ๆ

กรอง
ของ : วีรยา ตรีวรรณจุฑา
ผลงาน Proceeding (ฐาน HRMIS)
ปีงบชื่อผลงาน/การประชุมเจ้าภาพ/สถานที่วันที่จัด
2567Preparation and Application of Intelligent Films Incorporated with Natural Anthocyanin Extract for Tracing Sea Food Spoilage
In: The 49th International Congress on Science, Technology and Technology-based Innovation (STT 49), page: 324-332
ผู้แต่งหลัก: TRIN KHAWSUNG : 25%
ผู้แต่งร่วม: SOMRAK PANPHON : 20%,WEERAYA TREEWANJUTHA : 60%
refno: 62663
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์และสมาคมวิทยาศาสตร์แห่งประเทศไทย
ศูนย์ประชุมนานาชาติฉลองสิริราชสมบัติครบ ๖๐ ปี มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
24-/01/2567
2565The Quality of Red Fermented Rice from Pattani Local Rice Fermentation Using Monascus Purpureus
In: The 6th International Conference on Food and Applied Bioscience 2022 14-15 February 2022 , page: 283-290
ผู้แต่งหลัก: SOMRAK PANPHON : 45%
ผู้แต่งร่วม: WEERAYA KHUMMUENG : 30%,PHIRAYAR THEERASARN : 8%,AINA NUIPHOM : 8%,SUKALLAYA HEMMANEE : 14%
refno: 53406
Faculty of Agro-Industry, Chiang Mai University, Chiang Mai, Thailand
Faculty of Agro-Industry, Chiang Mai University. (online)
14-/02/2565
2561Effect of infrared drying on phytochemical content, antioxidant activity and physicochemical properties of germinated brown rice
, page: FA5-FA10
ผู้แต่งหลัก: WEERAYA KHUMMUENG : 50%
ผู้แต่งร่วม: ๋ีJUTARAT TASARA : 25%,ฮารีซะ กอฮิง : 25%
refno: 37527


8-/2/2561
รวม 3 รายการ

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th