ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | องค์ประกอบทางเคมี โปรไฟล์แร่ธาตุและกรดอะมิโนของสาหร่าย Ulva intestinalis จากบ่อเลี้ยงกุ้ง อมมี เบญจมะ : 80% พายัพ มาศนิยม : 20% (2011). วารสารวิทยาศาสตร์เกษตร, 42(2(พิเศษ)), 493-496. | ||
2 | Nutritional composition and physicochemical properties of two green seaweeds (Ulva pertusa and U. intestinalis) from the Pattani Bay in Southern Thailand OMME BENCHAMA : 80% PAYAP MASNIYOM : 20% (2011). Songklanakarin J. Sci. Technol., 33(5), 575-583. | ||
รวม 2 รายการ |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th