SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ผลงานวิชาการอื่น ๆ

กรอง
ของ : จารุวรรณ มณีศรี
ผลงานตีพิมพ์ (ฐาน HRMIS เจ้าของผลงานเป็นผู้บันทึก)
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Improve cell viability with protective agent, carrier support and stability agent of Candida tropicalis TISTR 5922 starter powder
JARUWAN MANEESRI : 50% ณัฐวลัญช์ นุเคราะห์วัด : 50% (2024).
Food Research , 8(2), 495-501. Quartile: Q3
2การประเมินสมรรถนะของนักศึกษามหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์หลังจากการจัดกิจกรรมการเรียนรู้โดยการทำโครงการในรายวิชา 711-101 ประโยชน์เพื่อนมนุษย์: เปรียบเทียบระหว่างการใช้สถานการณ์จำลองเสมือนจริงกับสถานการณ์จริง Assessment of Prince of Songkla University Students’ Competency After Performing Projects in Course of 711-101 Benefit of Mankind: Comparison between Simulation and Real Situation
PATTHAMAWADEE TONGKAEW : 80% ARTHIT INTARASIT : 20%,JARUWAN MANEESRI : 10% (2024).
na, 4(2), 1-14. Quartile: Q1
3Optimization of sugarcane juice as a culture medium for scale up of Lactobacillus plantarum TISTR 2083 production
JARUWAN MANEESRI : 50% PAYAP MASNIYOM : 10%,ABDULLAH AL : 20% (2023).
Food Research, 7(4), 272-280. Quartile: Q3
4VIABILITY OF LACTOBACILLUS PLANTARUM TISTR 2083 IN PROTECTANT DURING LOW-TEMPERATURE DRYING AND STORAGE
JARUWAN MANEESRI : 70% ABDULLAH AL : 40%,PAYAP MASNIYOM : 10% (2021).
SAINS MALAYSIANA, 50(8), 2229-2240. Quartile: Q4
5ผลของการจัดการเรียนรู้ที่เน้นการปฏิบัติต่อการพัฒนาทักษะการใช้เครื่องมือทางวิทยาศาสตร์ของนักศึกษาปริญญาตรีสาขาวิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
จารุวรรณ มณีศรี : 50% ศิริพร อาจณรงค์ : 50% (2021).
วารสารการศึกษาและนวัตกรรมการเรียนรู้, 1(3), 253-267.
6Survival of Candida tropicalis and Lactobacillus plantarum starter culture after using protective agent and drying
JARUWAN MANEESRI : 80% PAYAP MASNIYOM : 15%,MANUMAERI LIMING : 5% (2018).
International Food Research Journal, 25(4), 1655-1660. Quartile: Q4
7Isolation of Yeast and Acetic Acid Bacteria from Palmyra Palm Fruit Pulp (Borassus flabellifer Linn.)
JARUWAN MANEESRI : 80% PAYAP MASNIYOM : 15%,SIRIPORN ARTNARONG : 5% (2016).
International Food Research Journal , 23(3), 1308-1314. Quartile: Q2
8Optimization of culture conditions for Acetobacter aceti TISTR 102 in coconut water with supplementary banana juice
JARUWAN MANEESRI : 80% PAYAP MASNIYOM : 15%,THAO NGAN NGOC TRINH : 5% (2016).
International Food Research Journal, 23(3), 1300-1307. Quartile: Q2
9Preparation of Vinegar from Coconut Water Using Baker’s Yeast and Acetobacter aceti TISTR 102 Starter Powder
JARUWAN MANEESRI : 80% PAYAP MASNIYOM : 15%,THAONGAN NGOC TRINH : 5% (2016).
KKU Research Journal, 22(1), 385-396.
10Preparation the Substrate from Palmyra Palm Fruit by Candida stellimalicola Fermentation for Acetic Acid Production
JARUWAN MANEESRI : 80% PAYAP MASNIYOM : 15%,SIRIPORN ARTNARONG : 5% (2016).
na, 22(1), 397-403.
11Effect of modified atmosphere and vacuum packaging on quality chamges of refrigerated tilapia (Oreochromis niloticus) fillets
JARUWAN MANEESRI : 15% (2013).
na, 20(3), 1401-1408.
12Bacterial Cellulose Film Containing Flavonoids from ‘Sarapee’(Mammea siamensis) Flower Extract Against Salmonella typhimurium TISTR 292
JARUWAN MANEESRI : 80% PAYAP MASNIYOM : 10%,YUTANA PONGPIRIYADACHA : 10% (2012).
na, 2(1), 86-89.
13Characterization of film yeast isolated from fermented bamboo shoots
JARUWAN MANEESRI : 80% PAYAP MASNIYOM : 20% (2012).
KKU Research Journal, 17(5), 787-793.
14Effect of chemical factors and clove oil to decrease the growth of film yeast on fermented bamboo shoots
JARUWAN MANEESRI : 90% (2009).
na, 2(4), 159-167.
15Isolation and identification of killer yeast from fermented vegetables
JARUWAN MANEESRI : 80% (2009).
Asian Journal of Food and Agro-Industry, 2(4), 126-134.
16Induction and inhibition of film yeast from fermented bamboo shoot by seasoning plants
JARUWAN MANEESRI
na
รวม 16 รายการ

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th