SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ผลงานวิชาการอื่น ๆ

กรอง
ประจำปี : 2559 ของ : จารุวรรณ มณีศรี
ผลงานตีพิมพ์ (ฐาน HRMIS เจ้าของผลงานเป็นผู้บันทึก)
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Isolation of Yeast and Acetic Acid Bacteria from Palmyra Palm Fruit Pulp (Borassus flabellifer Linn.)
JARUWAN MANEESRI : 80% PAYAP MASNIYOM : 15%,SIRIPORN ARTNARONG : 5% (2016).
International Food Research Journal , 23(3), 1308-1314. Quartile: Q2
2Optimization of culture conditions for Acetobacter aceti TISTR 102 in coconut water with supplementary banana juice
JARUWAN MANEESRI : 80% PAYAP MASNIYOM : 15%,THAO NGAN NGOC TRINH : 5% (2016).
International Food Research Journal, 23(3), 1300-1307. Quartile: Q2
3Preparation the Substrate from Palmyra Palm Fruit by Candida stellimalicola Fermentation for Acetic Acid Production
JARUWAN MANEESRI : 80% PAYAP MASNIYOM : 15%,SIRIPORN ARTNARONG : 5% (2016).
na, 22(1), 397-403.
4Preparation of Vinegar from Coconut Water Using Baker’s Yeast and Acetobacter aceti TISTR 102 Starter Powder
JARUWAN MANEESRI : 80% PAYAP MASNIYOM : 15%,THAONGAN NGOC TRINH : 5% (2016).
KKU Research Journal, 22(1), 385-396.
รวม 4 รายการ

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th