SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ผลงานวิชาการอื่น ๆ

กรอง
ของ : จารุวรรณ มณีศรี
ผลงาน Proceeding (ฐาน HRMIS)
ปีงบชื่อผลงาน/การประชุมเจ้าภาพ/สถานที่วันที่จัด
2567Biological Activities of Sweet Fermented Black Glutinous Rice Extracts
, page: 560-567
ผู้แต่งหลัก: YASMIN CHUMRAKSA : 25%
ผู้แต่งร่วม: I-NIDA LAMBENSA : 25%,JARUWAN MANEESRI : 25%,SOMRAK PANPHON : 25%
refno: 62655


23-/05/2567
2567Using of Lactobacillus plantarum TISTR 2084 Starter powder to Making Curd Milk with Prebiotic
, page: 69-69
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 50%
ผู้แต่งร่วม: THAMMARAT KAEWMANEE : 10%,PAYAP MASNIYOM : 10%,SOMRAK PANPHON : 10%,สุธี วังเตือย : 10%,JARUWAN MANEESRI : 60%
refno: 62737


24-/01/2567
2567Effect of Coconut Protein Powder Addition on Soymilk Yogurt Using Lactobacillus plantarum TISTR 2084: Evaluation of Physicochemical
, page: 63-
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 30%
ผู้แต่งร่วม: SOMRAK PANPHON : 20%,NASREEN ZAHEDENG : 50%
refno: 62779


24-/01/2567
2566การจัดการเรียนรู้อย่างมีความสุขด้วยการฝึกปฏิบัติทำขนมปังหน้าหมี
, page: 644--645
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 80%
ผู้แต่งร่วม: พัชรา แวมิง : 20%
refno: 60609


15-/06/2566
2565Development of Premix Flour: Effect of Wheat Flour and Skimmed Milk Powder on the Texture of Ka-nom Tuay-fu
, page: 113-113
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 100%
refno: 52725


14-/02/2565
2565ผลของการจำลองสภาวะการขนส่งโดยใช้เจลให้ความเย็นในบรรจุภัณฑ์ กล่องกระดาษต่อคุณภาพของแป้งขนมถ้วยฟูสำเร็จรูปและกล้าเชื้อผง
, page: 185-185
ผู้แต่งหลัก: รัตนาภรณ์ ขวัญเพชร : 50%
ผู้แต่งร่วม: JARUWAN MANEESRI : 50%
refno: 52865


12-/05/2565
2563การพัฒนาความรู้และทักษะการนำไปใช้ในการตรวจวิเคราะห์ทางจุลินทรีย์ ด้วยกิจกรรมการดูงานนอกสถานที่
, page: 476-477
ผู้แต่งหลัก: จารุวรรณ มณีศรี : 50%
ผู้แต่งร่วม: ศิริพร อาจณรงค์ : 50%
refno: 42818


12-/12/2562
2563Effects of temperatures and time of Pasteurization on the quality and shelf life of fermented Stink Bean (Sa Taw Dong) in seasoning sauce.
, page: 121-121
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 75%
ผู้แต่งร่วม: CHUMPHON NUMUANG : 25%
refno: 45299


6-/2/2563
2563Effect of syrup concentration, pasteurized time, and pasteurized temperature on Longkong in syrup product and its shelf life
In: The 22nd Food Innovation Asia Conference 2020 (FIAC 2020) Future Food Innovation for Better Health and Wellness. , page: 78-78
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 60%
ผู้แต่งร่วม: SORAYA DOCAR : 10%,KORIYOH KALUPAE : 10%
refno: 45304
Food Science and Technology Association of Thailand (FoSTAT)
BITEC, Bangkok, Thailand. (ZOOM)
19-/6/2563
2563Improved survival of Candida tropicalis TISTR 5922 Starter Culture with Difference Form
, page: 314-319
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 60%
ผู้แต่งร่วม: NATWARAN NUKROHWAD : 30%
refno: 45306


19-/6/2563
2563Scale up for cultivation of Lactobacillus plantarum TISTR 2083 cell in sugarcane juice medium
, page: 76-76-
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 70%
ผู้แต่งร่วม: ABDULLAH AL MAMUN : 40%
refno: 45307


6-/2/2563
2562ผลิตภัณฑ์วุ้นมะพร้าวในน้ำกระเจี๊ยบแดงและการเก็บรักษา
, page: 73-74
ผู้แต่งหลัก: จารุวรรณ มณีศรี : 100%
refno: 38773


11-/12/2561
2561การเติมข้าวโพดหวานและการใช้ถ้วยฟอยล์ต่อคุณภาพและการยอมรับขนมถ้วยฟูของผู้บริโภค
, page: 407-415
ผู้แต่งหลัก: จารุวรรณ มณีศรี : 100%
refno: 34166


7-/12/2560
2560Production of Rice steaming (Ka-nom Tuay-fu) by starter powder and reheat the frozen product by microwave
, page: 30-30
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN NONGPIWONG : 100%
refno: 33221


27-/7/2560
2558The Fermentation of Vinegar from Palm Sap by using Acetobacter aceti Starter Powder
, page: 98-98
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 100%
refno: 24298


2-/12/2557
2558Preparation of Vinegar from Coconut Water Using Baker's Yeast and Acetobacter aceti TISTR 102 Starter Powder
In: The 6 th International Conference on Fermentation Technology for Value Added Agricultural Products , page: 27-27
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 80%
refno: 26886
Fermentation Research Center for Value Added Agricultural Products, Faculty of Technology, Khon Kaen University
Centara Hotel & Convention Centre, Khon Kaen, Thailand
29-/7/2558
2558Preparation the Substrate from Palmyra Palm Fruit by Candida stellimalicola Fermentation for Acetic Acid Production
, page: 28-28
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 80%
refno: 26899


29-/7/2558
2557Quality changes in red tilapia (Orechromis niloticus) fillet dipped within 5%green tea and 5%black tea extracts treatment
, page: 315-315
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 10%
refno: 21661


29-/11/2556
2557Effects of freeze drying on cell viability of Candida tropicalis and Lactobacillus plantarum starter culture.
, page: 1-8
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 80%
refno: 23462


13-/6/2557
2557Isolation of cellulose-producing bacteria from toddy palm
, page: 1-9-
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 80%
refno: 23463


13-/6/2557
2555Production of Acetobacter aceti Starter Powder by Low-Temperature Thermal Drying
, page: 198-
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 70%
refno: 16043


1-/2/2555
2554Killer toxin of Candida krusei W07 with active against food pathogenic bacteria
, page: 194-
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 90%
refno: 13352


7-/10/2553
2554Antibacterial activity against Salmonella typhimurium TISTR 292 of bacterial cellulose film containing 'Sarapee' (Mammea siamensis) flower extract
, page: 49-54-
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 90%
refno: 13748


21-/10/2553
2554การคัดเลือกยีสต์จากกล้าเชื้อขนมถ้วยฟูพื้นบ้าน
, page: 409-414-
ผู้แต่งหลัก: จารุวรรณ มณีศรี : 70%
refno: 14508


14-/3/2554
2554สภาวะที่เหมาะสมต่อการเจริญเติบโตของเชื้อ Acetobacter aceti TISTR 102 ในน้ำตาลโตนด
In: ประชุมวิชาการ "วิทยาศาสตร์วิจัย" ครั้งที่ 3, page: 80-84-
ผู้แต่งหลัก: จารุวรรณ มณีศรี : 70%
refno: 14510
คณะวิทยาศาสตร์ มหาวิทยาลัยนเรศวร
คณะวิทยาศาสตร์ มหาวิทยาลัยนเรศวร
14-/3/2554
2554Characterization of film yeast isolated from fermented bamboo shoots
, page: 94-
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 80%
refno: 16038


29-/8/2554
2552Inhibition of Film Yeast from Fermented Bamboo Shoot
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI
refno: 7412

n/a
2552Effect of chemical factors and clove oil to decrease the growth of film yeast from fermented bamboo shoot
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI
refno: 9016

n/a
2552Isolation and identification of killer yeast from plant fermented food
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI
refno: 9017

n/a
2552ผลของความเข้มข้นน้ำเชื่อมและระดับความร้อนต่อคุณภาพด้านประสาทสัมผัสและอายุการเก็บรักษาของผลิตภัณฑ์วุ้นมะพร้าวในน้ำเชื่อม
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: จารุวรรณ มณีศรี
refno: 9018

n/a
2551การศึกษาการทำวุ้นมะพร้าวแห้งและคุณสมบัติการคืนตัว
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: จารุวรรณ มณีศรี
refno: 5594

n/a
2551คุณภาพของหน่อไม้ดองและพฤติกรรมการบริโภคหน่อไม้ดองในจังหวัดปัตตานี
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: จารุวรรณ มณีศรี
refno: 5607

n/a
2551ชนิดของน้ำผลไม้และสภาวะที่เหมาะสมต่อการผลิตวุ้นสวรรค์
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: จารุวรรณ มณีศรี
refno: 5608

n/a
2551Effect of clove and clove oil on the growth of film yeast in fermented bamboo shoot
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI
refno: 5609

n/a
2550ผลของกานพลู และสารกันเสียต่อฟิล์มยีสต์ในหน่อไม้ดอง
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: จารุวรรณ มณีศรี
refno: 2598

n/a
รวม 35 รายการ

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th