ปีงบ | ชื่อผลงาน/การประชุม | เจ้าภาพ/สถานที่ | วันที่จัด |
---|---|---|---|
2567 | Biological Activities of Sweet Fermented Black Glutinous Rice Extracts , page: 560-567 ผู้แต่งหลัก: YASMIN CHUMRAKSA : 25% ผู้แต่งร่วม: I-NIDA LAMBENSA : 25%,JARUWAN MANEESRI : 25%,SOMRAK PANPHON : 25% refno: 62655 | 23-/05/2567 | |
2567 | Using of Lactobacillus plantarum TISTR 2084 Starter powder to Making Curd Milk with Prebiotic , page: 69-69 ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 50% ผู้แต่งร่วม: THAMMARAT KAEWMANEE : 10%,PAYAP MASNIYOM : 10%,SOMRAK PANPHON : 10%,สุธี วังเตือย : 10%,JARUWAN MANEESRI : 60% refno: 62737 | 24-/01/2567 | |
2567 | Effect of Coconut Protein Powder Addition on Soymilk Yogurt Using Lactobacillus plantarum TISTR 2084: Evaluation of Physicochemical , page: 63- ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 30% ผู้แต่งร่วม: SOMRAK PANPHON : 20%,NASREEN ZAHEDENG : 50% refno: 62779 | 24-/01/2567 | |
2566 | การจัดการเรียนรู้อย่างมีความสุขด้วยการฝึกปฏิบัติทำขนมปังหน้าหมี , page: 644--645 ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 80% ผู้แต่งร่วม: พัชรา แวมิง : 20% refno: 60609 | 15-/06/2566 | |
2565 | Development of Premix Flour: Effect of Wheat Flour and Skimmed Milk Powder on the Texture of Ka-nom Tuay-fu , page: 113-113 ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 100% refno: 52725 | 14-/02/2565 | |
2565 | ผลของการจำลองสภาวะการขนส่งโดยใช้เจลให้ความเย็นในบรรจุภัณฑ์
กล่องกระดาษต่อคุณภาพของแป้งขนมถ้วยฟูสำเร็จรูปและกล้าเชื้อผง , page: 185-185 ผู้แต่งหลัก: รัตนาภรณ์ ขวัญเพชร : 50% ผู้แต่งร่วม: JARUWAN MANEESRI : 50% refno: 52865 | 12-/05/2565 | |
2563 | การพัฒนาความรู้และทักษะการนำไปใช้ในการตรวจวิเคราะห์ทางจุลินทรีย์
ด้วยกิจกรรมการดูงานนอกสถานที่ , page: 476-477 ผู้แต่งหลัก: จารุวรรณ มณีศรี : 50% ผู้แต่งร่วม: ศิริพร อาจณรงค์ : 50% refno: 42818 | 12-/12/2562 | |
2563 | Effects of temperatures and time of Pasteurization on the quality and shelf life of fermented Stink Bean (Sa Taw Dong) in seasoning sauce. , page: 121-121 ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 75% ผู้แต่งร่วม: CHUMPHON NUMUANG : 25% refno: 45299 | 6-/2/2563 | |
2563 | Effect of syrup concentration, pasteurized time, and pasteurized temperature on Longkong in syrup product and its shelf life
In: The 22nd Food Innovation Asia Conference 2020 (FIAC 2020) Future Food Innovation for Better Health and Wellness. , page: 78-78 ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 60% ผู้แต่งร่วม: SORAYA DOCAR : 10%,KORIYOH KALUPAE : 10% refno: 45304 | Food Science and Technology Association of Thailand (FoSTAT) BITEC, Bangkok, Thailand. (ZOOM) | 19-/6/2563 |
2563 | Improved survival of Candida tropicalis TISTR 5922 Starter Culture with Difference Form , page: 314-319 ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 60% ผู้แต่งร่วม: NATWARAN NUKROHWAD : 30% refno: 45306 | 19-/6/2563 | |
2563 | Scale up for cultivation of Lactobacillus plantarum TISTR 2083 cell in sugarcane juice medium , page: 76-76- ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 70% ผู้แต่งร่วม: ABDULLAH AL MAMUN : 40% refno: 45307 | 6-/2/2563 | |
2562 | ผลิตภัณฑ์วุ้นมะพร้าวในน้ำกระเจี๊ยบแดงและการเก็บรักษา , page: 73-74 ผู้แต่งหลัก: จารุวรรณ มณีศรี : 100% refno: 38773 | 11-/12/2561 | |
2561 | การเติมข้าวโพดหวานและการใช้ถ้วยฟอยล์ต่อคุณภาพและการยอมรับขนมถ้วยฟูของผู้บริโภค , page: 407-415 ผู้แต่งหลัก: จารุวรรณ มณีศรี : 100% refno: 34166 | 7-/12/2560 | |
2560 | Production of Rice steaming (Ka-nom Tuay-fu) by starter powder and reheat the frozen product by microwave , page: 30-30 ผู้แต่งหลัก: JARUWAN NONGPIWONG : 100% refno: 33221 | 27-/7/2560 | |
2558 | The Fermentation of Vinegar from Palm Sap
by using Acetobacter aceti Starter Powder , page: 98-98 ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 100% refno: 24298 | 2-/12/2557 | |
2558 | Preparation of Vinegar from Coconut Water
Using Baker's Yeast and Acetobacter aceti TISTR 102 Starter Powder
In: The 6 th International Conference on Fermentation Technology for Value Added Agricultural Products , page: 27-27 ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 80% refno: 26886 | Fermentation Research Center for Value Added Agricultural Products, Faculty of Technology, Khon Kaen University Centara Hotel & Convention Centre, Khon Kaen, Thailand | 29-/7/2558 |
2558 | Preparation the Substrate from Palmyra Palm Fruit by Candida stellimalicola Fermentation
for Acetic Acid Production , page: 28-28 ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 80% refno: 26899 | 29-/7/2558 | |
2557 | Quality changes in red tilapia (Orechromis niloticus) fillet dipped within 5%green tea and 5%black tea extracts treatment , page: 315-315 ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 10% refno: 21661 | 29-/11/2556 | |
2557 | Effects of freeze drying on cell viability of Candida tropicalis and Lactobacillus plantarum starter culture. , page: 1-8 ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 80% refno: 23462 | 13-/6/2557 | |
2557 | Isolation of cellulose-producing bacteria from toddy palm , page: 1-9- ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 80% refno: 23463 | 13-/6/2557 | |
2555 | Production of Acetobacter aceti Starter Powder by Low-Temperature Thermal Drying , page: 198- ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 70% refno: 16043 | 1-/2/2555 | |
2554 | Killer toxin of Candida krusei W07 with active against food pathogenic bacteria , page: 194- ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 90% refno: 13352 | 7-/10/2553 | |
2554 | Antibacterial activity against Salmonella typhimurium TISTR 292 of bacterial cellulose film containing 'Sarapee' (Mammea siamensis) flower extract , page: 49-54- ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 90% refno: 13748 | 21-/10/2553 | |
2554 | การคัดเลือกยีสต์จากกล้าเชื้อขนมถ้วยฟูพื้นบ้าน , page: 409-414- ผู้แต่งหลัก: จารุวรรณ มณีศรี : 70% refno: 14508 | 14-/3/2554 | |
2554 | สภาวะที่เหมาะสมต่อการเจริญเติบโตของเชื้อ Acetobacter aceti TISTR 102 ในน้ำตาลโตนด
In: ประชุมวิชาการ "วิทยาศาสตร์วิจัย" ครั้งที่ 3, page: 80-84- ผู้แต่งหลัก: จารุวรรณ มณีศรี : 70% refno: 14510 | คณะวิทยาศาสตร์ มหาวิทยาลัยนเรศวร คณะวิทยาศาสตร์ มหาวิทยาลัยนเรศวร | 14-/3/2554 |
2554 | Characterization of film yeast isolated from fermented bamboo shoots , page: 94- ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 80% refno: 16038 | 29-/8/2554 | |
2552 | Inhibition of Film Yeast from Fermented Bamboo Shoot , page: n/a ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI refno: 7412 | n/a | |
2552 | Effect of chemical factors and clove oil to decrease the growth of film yeast from fermented bamboo shoot , page: n/a ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI refno: 9016 | n/a | |
2552 | Isolation and identification of killer yeast from plant fermented food , page: n/a ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI refno: 9017 | n/a | |
2552 | ผลของความเข้มข้นน้ำเชื่อมและระดับความร้อนต่อคุณภาพด้านประสาทสัมผัสและอายุการเก็บรักษาของผลิตภัณฑ์วุ้นมะพร้าวในน้ำเชื่อม , page: n/a ผู้แต่งหลัก: จารุวรรณ มณีศรี refno: 9018 | n/a | |
2551 | การศึกษาการทำวุ้นมะพร้าวแห้งและคุณสมบัติการคืนตัว , page: n/a ผู้แต่งหลัก: จารุวรรณ มณีศรี refno: 5594 | n/a | |
2551 | คุณภาพของหน่อไม้ดองและพฤติกรรมการบริโภคหน่อไม้ดองในจังหวัดปัตตานี , page: n/a ผู้แต่งหลัก: จารุวรรณ มณีศรี refno: 5607 | n/a | |
2551 | ชนิดของน้ำผลไม้และสภาวะที่เหมาะสมต่อการผลิตวุ้นสวรรค์ , page: n/a ผู้แต่งหลัก: จารุวรรณ มณีศรี refno: 5608 | n/a | |
2551 | Effect of clove and clove oil on the growth of film yeast in fermented bamboo shoot , page: n/a ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI refno: 5609 | n/a | |
2550 | ผลของกานพลู และสารกันเสียต่อฟิล์มยีสต์ในหน่อไม้ดอง , page: n/a ผู้แต่งหลัก: จารุวรรณ มณีศรี refno: 2598 | n/a | |
รวม 35 รายการ |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th