ปีงบ | ชื่อผลงาน/การประชุม | เจ้าภาพ/สถานที่ | วันที่จัด |
---|---|---|---|
2552 | Inhibition of Film Yeast from Fermented Bamboo Shoot , page: n/a ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI refno: 7412 | n/a | |
2552 | Effect of chemical factors and clove oil to decrease the growth of film yeast from fermented bamboo shoot , page: n/a ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI refno: 9016 | n/a | |
2552 | Isolation and identification of killer yeast from plant fermented food , page: n/a ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI refno: 9017 | n/a | |
2552 | ผลของความเข้มข้นน้ำเชื่อมและระดับความร้อนต่อคุณภาพด้านประสาทสัมผัสและอายุการเก็บรักษาของผลิตภัณฑ์วุ้นมะพร้าวในน้ำเชื่อม , page: n/a ผู้แต่งหลัก: จารุวรรณ มณีศรี refno: 9018 | n/a | |
รวม 4 รายการ |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th