ปีงบ | ชื่อผลงาน/การประชุม | เจ้าภาพ/สถานที่ | วันที่จัด |
---|---|---|---|
2563 | การพัฒนาความรู้และทักษะการนำไปใช้ในการตรวจวิเคราะห์ทางจุลินทรีย์
ด้วยกิจกรรมการดูงานนอกสถานที่ , page: 476-477 ผู้แต่งหลัก: จารุวรรณ มณีศรี : 50% ผู้แต่งร่วม: ศิริพร อาจณรงค์ : 50% refno: 42818 | 12-/12/2562 | |
2563 | Effects of temperatures and time of Pasteurization on the quality and shelf life of fermented Stink Bean (Sa Taw Dong) in seasoning sauce. , page: 121-121 ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 75% ผู้แต่งร่วม: CHUMPHON NUMUANG : 25% refno: 45299 | 6-/2/2563 | |
2563 | Scale up for cultivation of Lactobacillus plantarum TISTR 2083 cell in sugarcane juice medium , page: 76-76- ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 70% ผู้แต่งร่วม: ABDULLAH AL MAMUN : 40% refno: 45307 | 6-/2/2563 | |
2563 | Effect of syrup concentration, pasteurized time, and pasteurized temperature on Longkong in syrup product and its shelf life
In: The 22nd Food Innovation Asia Conference 2020 (FIAC 2020) Future Food Innovation for Better Health and Wellness. , page: 78-78 ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 60% ผู้แต่งร่วม: SORAYA DOCAR : 10%,KORIYOH KALUPAE : 10% refno: 45304 | Food Science and Technology Association of Thailand (FoSTAT) BITEC, Bangkok, Thailand. (ZOOM) | 19-/6/2563 |
2563 | Improved survival of Candida tropicalis TISTR 5922 Starter Culture with Difference Form , page: 314-319 ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 60% ผู้แต่งร่วม: NATWARAN NUKROHWAD : 30% refno: 45306 | 19-/6/2563 | |
รวม 5 รายการ |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th