SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ผลงานวิชาการอื่น ๆ

กรอง
ของ : ปิยะวรรณ์ บุญญานุพงศ์
ผลงานตีพิมพ์ (ฐาน HRMIS เจ้าของผลงานเป็นผู้บันทึก)
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Cytoprotection Against Oxidative Damage by Bioaccessible Fraction of Unripe Musa balbisiana Fruit Extract in An Intestinal-like Epithelial Cell Model
AREEYA TOHTEB : 10% THAMMARAT KAEWMANEE : 30%,PIYAWAN BOONYANUPHONG : 30%,TANYARATH UTAIPAN : 30% (2024).
Chiang Mai Journal of Science, 51(5), e2024081-e2024081. Quartile: Q3
2Functional food potential: pre-gelatinized banana flour blended with peel powder to regulate glucose absorption in caco-2 cells intestinal model
PIYAWAN BOONYANUPHONG : 0% TANYARATH UTAIPAN : 30%,PATTHAMAWADEE TONGKAEW : 20%,NIPAPORN KONTHAPAKDEE : 5% (2024).
Journal of Food Measurement and Characterization, 18(12), 9695-9707. Quartile: Q2
3Protective effect of two Thai pigmented rice cultivars against H2O2-induced oxidative damage in HT-29 cell culture
PIYAWAN BOONYANUPHONG : 60% UGYEN TOBGAY : 30% (2022).
Food Research, 6(1), 27-33. Quartile: Q3
4A trienone analog of curcumin, 1,7-bis(3-hydroxyphenyl)-1,4,6-heptatrien-3-one, possesses ROS- and caspase-mediated apoptosis in human oral squamous cell carcinoma cells in vitro
ธัญญรัศม์ อุทัยพันธ์ : 50% ปิยะวรรณ์ บุญญานุพงศ์ : 20%,ทิพวรรณ ชูประจบ : 5%,วรางคณา จุ้งลก : 20%,อภิชาต สุขสำราญ : 5% (2020).
APPLIED BIOLOGICAL CHEMISTRY, 63(1 Article ), 1-11. Quartile: Q3
5Comparison of hot water and methanol extraction combined with ultrasonic pretreatment on antioxidant properties of two pigmented rice cultivars
PIYAWAN BOONYANUPHONG : 60% PISIPONG MEUNPRASERTDEE : 10%,UGYEN TOBGAY : 30% (2020).
Food Research, 4(2), 547-556. Quartile: Q4
6Phytochemicals, Antioxidant and Cytotoxicity of Stachytarpheta jamaicensis (L.) Vahl Extracts
WEERAYA KHUMMUENG : 50% TANYARATH UTAIPAN : 20%,CHAROEN PAKHATHIRATHIEN : 10%,PIYAWAN BOONYANUPHONG : 10%,SELLY ARVINDA : 5%,WARANGKANA CHUNGLOK : 5% (2020).
Thaksin University Journal, 23(2), 45-54. Quartile: Q1
7ผลของการแปรรูปและกระบวนการย่อยแบบจำลองต่อปริมาณและกิจกรรม ของสารต้านอนุมูลอิสระในมะเขือเทศเชอรี่
นาซีบะห์ หะมิดง : 20% ดรุณี มะยูโซ๊ะ : 20%,ปิยะวรรณ์ บุญญานุพงศ์ : 60% (2020).
na, 48(2), 208-217. Quartile: Q2
รวม 7 รายการ

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th