ปีงบ | ชื่อผลงาน/การประชุม | เจ้าภาพ/สถานที่ | วันที่จัด |
---|---|---|---|
2561 | Optimization of the Reversed-Phase High-Performance Liquid Chromatography Method Coupled with Diode Array Detection for Identification Polyphenols in Kluai Hin (Musa Sapientum Linn.) In: The International Conference on Food and Applied Bioscience (FAB) 2018 , page: 81-90 ผู้แต่งหลัก: PATTHAMAWADEE TONGKAEW : 80% ผู้แต่งร่วม: ANNA TOHRAMAN : 10%,RAMLATEE BUNGARAMPHAI : 10% refno: 35534 | Faculty of Agro-Industry, Chiang Mai University The Empress Hotel, Chiang Mai, Thailand | 1-/2/2561 |
2561 | Nutritive value and sensory analysis of developed egg white main dish and dessert recipes for patients in Yingo Hospital In: The 20th Food Innovation Asia Conference 2018 (FIAC 2018) "Creative Food for Future and Sustainability" , page: 130-134 ผู้แต่งหลัก: PATTHAMAWADEE TONGKAEW : 30% ผู้แต่งร่วม: ANISS TAHAY : 30%,NITTAYA KITCHOP : 30%,BENJAPOR PHONGNARISORN : 10% refno: 35894 | Food Science and Technology Association of Thailand (FoSTAT) the Bangkok International Trade and Convention Center (BITEC) | 14-/6/2561 |
รวม 2 รายการ |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th