ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | แนวทางการพัฒนาปลาข้าวสารกรอบด้วยการอบแห้งลมร้อนและรังสีอินฟราเรด จุฑารัตน์ ทะสะระ : 50% สุภวรรณ ฏิระวณิชย์กุล : 25%,ยุทธนา ฏิระวณิชย์กุล : 25% (2014). na, 19(1), 1-10. | ||
2 | Artificial neural network approaches for the sorption isotherms, enthalpy and entropy of heat sorption of two types block rubber products YUTTHANA TIRAWANICHAKUL : 40% SUPAWAN TIRAWANICHAKUL : 45%,JUTARUT TASARA : 15%,SUPAWAN TIRAWANICHAKUL : 25%,SUPAWAN TIRAWANICHAKUL : 25%,SUPAWAN TIRAWANICHAKUL : 25% (2013). na, 35(1), 69-80. | ||
รวม 2 รายการ |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th