SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ผลงานวิชาการอื่น ๆ

กรอง
ประจำปี : 2558 ของ : ธรรมรัตน์ แก้วมณี
ผลงานตีพิมพ์ (ฐาน HRMIS เจ้าของผลงานเป็นผู้บันทึก)
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Antioxidant, anticancer, and cytotoxic effects of Thai traditional herbal preparations consumed as rejuvenators
SASITORN CHUSRI : 50% THAMMARAT KAEWMANEE : 40%,PARIYAPHAT SINGTHONG : 10% (2015).
CyTA – Journal of Food, 13(1), 40-48.
2Functional and Antioxidative properties of Bambara groundnut (Voandzeia subterranea) protein hydrolysates
THAMMARAT KAEWMANEE : 50% (2015).
na, 2015(22), 1584-1595. Quartile: Q2
3Effects of fish species on the characteristics of fish cracker
THAMMARAT KAEWMANEE : 60% TAEWEE TONGDANG KARRILA : 20%,SOOTTAWAT BENJAKUL : 20% (2015).
na, 2015(22), 2078-2087. Quartile: Q2
4Functional and antioxidative properties of Bambara groundnut (Voandzeia subterranea) protein hydrolysates
PUNNANEE SUMPAVAPOL : 25% SOOTTAWAT BENJAKUL : 25%,THAMMARAT KAEWMANEE : 30%,LEENA NGAFA : 20% (2015).
International Food Research Journal, 22(4), 1584-1595. Quartile: Q4
รวม 4 รายการ

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th