SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ผลงานวิชาการอื่น ๆ

กรอง
ประจำปี : 2563 ของ : ธรรมรัตน์ แก้วมณี
ผลงานตีพิมพ์ (ฐาน HRMIS เจ้าของผลงานเป็นผู้บันทึก)
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Functional and physicochemical properties of Durian seed flour blended with cassava starch
TAEWEE TONGDANG KARRILA : 50% SEPPO JUHANI : 12%,PAWEENA LEEMUD : 30%,THAMMARAT KAEWMANEE : 8% (2020).
Journal of Food Measurement and Characterization, 14(1), 388-400. Quartile: Q3
2Storage Stability, Gastrointestinal Release and Sensory Properties of Cookies Incorporated with Protein-based Moringa oleifera Leaf Extract microcapsule
THAMMARAT KAEWMANEE : 40% JENNIFER OSAMEDE AIROUYUWA : 60% (2020).
na, 19(1), 139-154. Quartile: Q3
รวม 2 รายการ

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th