ปีงบ | ชื่อผลงาน/การประชุม | เจ้าภาพ/สถานที่ | วันที่จัด |
---|---|---|---|
2555 | คุณภาพของข้าวเกรียบปลาที่มีการผลิตในจังหวัดปัตตานี , page: n/a ผู้แต่งหลัก: ลักษณา ไชยมงคล : 80% ผู้แต่งร่วม: ธรรมรัตน์ แก้วมณี : 10%,สุณีย์ บุญกำเหนิด : 10% refno: 17983 | 10-/9/2555 | |
2555 | Functionality and Antioxidant Properties of Protein hydrolysate from Bambara Groundnut (Voandzeia subterranean) Protein concentrate treated with Alcalse , page: 134-141 ผู้แต่งหลัก: THAMMARAT KAEWMANEE : 30% refno: 21583 | 14-/6/2555 | |
2555 | Functionality and Antioxidant Properties of Protein hydrolysate from Bambara Groundnut (Voandzeia subterranean) Protein concentrate treated with Alcalase In: The 14th FOOD INNOVATION ASIA CONFERENCE 2012, page: 134-141 ผู้แต่งหลัก: PUNNANEE SUMPAVAPOL : 50% ผู้แต่งร่วม: THAMMARAT KAEWMANEE : 40%,LEENA NGAFA : 10% refno: 33822 | FoSTAT BITEC Bangna | 14-/6/2555 |
รวม 3 รายการ |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th