SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ผลงานวิชาการอื่น ๆ

กรอง
ของ : เอกนรินทร์ เรืองรักษ์
ผลงานตีพิมพ์ (ฐาน HRMIS เจ้าของผลงานเป็นผู้บันทึก)
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Effect of artificial light sources on the growth of green oak lettuce (Lactuca sativa L.) grown in plant factories
WEERAYA TREEWANJUTHA : 60% NURSALMEEYAH ETAE : 10%,TANYARATH UTAIPAN : 15%,EAKNARIN RUANGRAK : 10% (2024).
Journal of Applied and Natural Science, 16(3), 1376-1382. Quartile: Q4
2Effect of Friedelin Extract from Cannabis Roots on Cosmeceutical Application
EAKNARIN RUANGRAK : 50% PHUSIT ARUNRUANG : 25%,NUSRIN WAESALAEMAE : 25% (2023).
na, -(-), 147-150.
3Effect of Post-harvesting with Different Photoperiods underArtificial Light Sources on Nitrate and Vitamin C Contents in Hydroponic Green Oak Lettuce
EAKNARIN RUANGRAK : 60% NANG MYINT PHYU SIN HTWE : 30%,MANEERAT RAWANGPAI : 10% (2023).
na, 26(2), 10-19. Quartile: Q1
4Effect of Pre-harvest Periods by Replacing Nutrient Solution with Tap Water on Nitrate and Quality in Hydroponic Lettuce
EAKNARIN RUANGRAK : 50% NURAINEE SALAEMAE : 10%,SOMNUEK SORNNOK : 10%,NANG MYINT PHYU SIN HTWE : 30% (2023).
na, 16(1), 76-83. Quartile: Q4
5Effect of Pre-harvest Periods by Replacing Nutrient Solution with Tap Water on Nitrate and Quality in Hydroponic Lettuce
EAKNARIN RUANGRAK : 50% NURAINEE SALAEMAE : 10%,SOMNUEK SORNNOK : 10%,NANG MYINT PHYU SIN HTWE : 30% (2023).
na, 26(1), 76-83. Quartile: Q1
6Increasing Qualities of Amaranth Microgreens Under Plant Factory System by LED light
WARADA YUSOH : 40% WACHIYA MALAEH : 30%,EAKNARIN RUANGRAK : 30% (2023).
na, -(-), 119-122.
7Pre-harvest illumination with different spectral compositions improves quality of green oak lettuce in hydroponic system
EAKNARIN RUANGRAK : 50% NANG MYINT PHYU SIN HTWE : 20%,THAWAT RATTANAPHAN : 10%,APICHAI BOURCHOOKARN : 10%,MANOON SIRINUPONG : 10% (2023).
Agriculture and Natural Resources, 57(5), 847-858. Quartile: Q4
8Comparing Sources of Nitrogen Fertilizer on Growth in Sunflower Microgreens
EAKNARIN RUANGRAK : 40% MANOON SIRINUPONG : 10%,PAWEENA HASSAMA : 50% (2022).
Journal of Food Science and Agricultural Technology, 6 (Special Is), 52-58.
9Effects of artificial light sources on growth and phytochemicals content in green oak lettuce
WEERAYA KHUMMUENG : 10% EAKNARIN RUANGRAK : 50%,TANYARATH UTAIPAN : 20%,NURSALMEEYAH ETAE : 10%,YARODAH WAMAE : 10% (2020).
Horticultura brasileira, 38(2), 204-210. Quartile: Q4
10Effects of artificial light sources on accumulation of phytochemical contents in hydroponic lettuce
EAKNARIN RUANGRAK : 90% WEERAYA KHUMMUENG : 10% (2019).
JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE & BIOTECHNOLOGY, 94(3), 378-388. Quartile: Q2
11Identification of Early Tomato Fruit Ripening Loci by QTL-seq
JIANCHANG GAO : 30% EAKNARIN RUANGRAK : 50%,YONGCHEN DU : 10%,NANG MYINT PHYU SIN HTWE : 5%,PIMPAN PIMORAT : 5% (2019).
Journal of Agricultural Science, 2019(11(2)), 51-70.
12ผลผลิตและคุณภาพของแตงเทศ 3 สายพันธุ์ในระบบปลูกพืชไม่ใช้ดิน
มนูญ ศิรินุพงศ์ : 25% พัฒนสุดา ศิรินุพงศ์ : 25%,เอกนรินทร์ เรืองรักษ์ : 25%,สุจริต ส่วนไพโรจน์ : 25% (2016).
พืชศาสตร์สงขลานครินทร์ , 3(ฉบับพิเศษ ), 29-34.
รวม 12 รายการ

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th