แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Laosam P., Chanjula P. and Pakdeechanuan P. (2022). Adjusting the initial milk pH before freezing affected physico-chemical properties of thawed goat milk. Food Research, 6(2), 475-481. Cited: 0 doi: https://doi.org/10.26656/fr.2017.6(2).302 | ||
2 | Chanjula P., Wungsintaweekul J., Chiarawipa R., Phesatcha K., Suntara C., Prachumchai R., Pakdeechanuan P. and Cherdthong A. (2022). Effects of Supplementing Finishing Goats with Mitragyna speciosa (Korth) Havil Leaves Powder on Growth Performance, Hematological Parameters, Carcass Composition, and Meat Quality. Animals, 12(13) Cited: 0 doi: https://doi.org/10.3390/ani12131637 | ||
รวม Scopus 2 รายการ 0 citations |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th