แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Nakorn K., Karrila T. and Sirivongpaisal P. (2009). Crystallinity and rheological properties of pregelatinized rice starches differing in amylose content. Starch/Staerke, 61(2), 101-108. Cited: 63 doi: https://doi.org/10.1002/star.200800008 | ||
2 | Shrinivas P., Kasapis S. and Karrila T. (2009). Morphology and mechanical properties of bicontinuous gels of agarose and gelatin and the effect of added lipid phase. Langmuir, 25(15), 8763-8773. Cited: 30 doi: https://doi.org/10.1021/la9002127 | ||
3 | Majzoobi M., Radi M., Farahnaky A., Jamalian J. and Karrila T. (2009). Physico-chemical properties of phosphoryl chloride cross-linked wheat starch. Iranian Polymer Journal (English Edition), 18(6), 491-499. Cited: 27 | ||
รวม Scopus 3 รายการ 120 citations |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th