แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Karrila T. (2011). Cracker "Keropok": A review on factors influencing expansion. International Food Research Journal, 18(3) Cited: 26 | ||
2 | Chedoloh R., Karrila T. and Pakdeechanuan P. (2011). Fatty acid composition of important aquatic animals in Southern Thailand. International Food Research Journal, 18(2), 783-790. Cited: 22 | ||
3 | Yodmanee S., Karrila T. and Pakdeechanuan P. (2011). Physical, chemical and antioxidant properties of pigmented rice grown in Southern Thailand. International Food Research Journal, 18(3) Cited: 71 | ||
4 | Majzoobi M., Radi M., Farahnaky A., Jamalian J., Karrila T. and Mesbahi G. (2011). Physicochemical properties of pre-gelatinized wheat starch produced by a twin drum drier. Journal of Agricultural Science and Technology, 13(2), 193-202. Cited: 65 | ||
รวม Scopus 4 รายการ 184 citations |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th