แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Masniyom, P., Benjakul, S. and Visessanguan, W. (2004). ATPase activity, surface hydrophobicity, sulfhydryl content and protein degradation in refrigerated seabass muscle in modified atmosphere packaging. JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY, 28(1), 43-60. Cited: 18 doi: https://doi.org/10.1111/j.1745-4514.2004.tb00054.x | ||
รวม WoS/ISI 1 รายการ 18 citations |
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Masniyom P., Benjakul S. and Visessanguan W. (2004). ATPase activity, surface hydrophobicity, sulfhydryl content and protein degradation in refrigerated seabass muscle in modified atmosphere packaging. Journal of Food Biochemistry, 28(1), 43-60. Cited: 20 doi: https://doi.org/10.1111/j.1745-4514.2004.tb00054.x | ||
รวม Scopus 1 รายการ 20 citations |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th