แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Sakpetch P., Benchama O., Masniyom P., Salaipeth L. and Kanjan P. (2022). Physicochemical characteristics and flavor profiles of fermented fish sauce (budu) during fermentation in commercial manufacturing plant. Journal of Food Science and Technology, 59(2), 693-702. Cited: 1 doi: https://doi.org/10.1007/s13197-021-05064-x | ||
รวม Scopus 1 รายการ 1 citations |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th