แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Masniyom, P., Benjakul, S. and Visessanguan, W. (2005). Collagen changes in refrigerated sea bass muscle treated with pyrophosphate and stored in modified-atmosphere packaging. EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, 220(3-4), 322-325. Cited: 22 doi: https://doi.org/10.1007/s00217-004-1093-0 | ||
2 | Masniyom, P., Benjakul, S. and Visessanguan, W. (2005). Combination effect of phosphate and modified atmosphere on quality and shelf-life extension of refrigerated seabass slices. LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 38(7), 745-756. Cited: 68 doi: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2004.09.006 | ||
รวม WoS/ISI 2 รายการ 90 citations |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th