แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Mad-Ali, S., Masniyom, P. and Benjakul, S. (2018). Characteristics and properties of goat meat gels as affected by setting temperatures. FOOD CHEMISTRY, 268, 257-263. Cited: 18 doi: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.06.084 | ||
2 | Maneesri, J., Masniyom, P. and Liming, M. (2018). Survival of Candida tropicalis and Lactobacillus plantarum starter Culture after using protective agent and drying. INTERNATIONAL FOOD RESEARCH JOURNAL, 25(4), 1655-1660. Cited: 3 | ||
รวม WoS/ISI 2 รายการ 21 citations |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th