แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Kanjan, P., Sakpetch, P., Masniyom, P. and Hongpattarakere, T. (2021). Quality characteristics of high salt fermented fish sauce (budu) produced using autochthonous Virgibacillus halodenitrificans PS21 and Staphylococcus simulans PMRS35. INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 56(8), 4098-4107. Cited: 17 doi: https://doi.org/10.1111/ijfs.15035 | ||
2 | Al Mamun, A., Masniyom, P. and Maneesri, J. (2021). Viability of Lactobacillus plantarum TISTR 2083 in Protectant during Low-Temperature Drying and Storage. SAINS MALAYSIANA, 50(8), 2229-2240. Cited: 2 doi: https://doi.org/10.17576/jsm-2021-5008-08 | ||
รวม WoS/ISI 2 รายการ 19 citations |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th