แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Sakpetch, P., Benchama, O., Masniyom, P., Salaipeth, L. and Kanjan, P. (2022). Physicochemical characteristics and flavor profiles of fermented fish sauce (budu) during fermentation in commercial manufacturing plant. JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, 59(2), 693-702. Cited: 20 doi: https://doi.org/10.1007/s13197-021-05064-x | ||
รวม WoS/ISI 1 รายการ 20 citations |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th