แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Giri A., Khummueng W., Mercier F., Kondjoyan N., Tournayre P., Meurillon M., Ratel J. and Engel E. (2015). Relevance of two-dimensional gas chromatography and high resolution olfactometry for the parallel determination of heat-induced toxicants and odorants in cooked food. Journal of Chromatography A, 1388, 217-226. Cited: 13 doi: https://doi.org/10.1016/j.chroma.2015.01.045 | ||
รวม Scopus 1 รายการ 13 citations |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th