แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Boonyanuphong, P., Utaipan, T., Tongkeaw, P. and Konthapakdee, N. (2024). Functional food potential: pre-gelatinized banana flour blended with peel powder to regulate glucose absorption in caco-2 cells intestinal model. JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION, 18(12), 9695-9707. Cited: 0 doi: https://doi.org/10.1007/s11694-024-02882-3 | ||
รวม WoS/ISI 1 รายการ 0 citations |
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Tohteb A., Kaewmanee T., Boonyanuphong P. and Utaipan T. (2024). Cytoprotection Against Oxidative Damage by Bioaccessible Fraction of Unripe Musa balbisiana Fruit Extract in An Intestinal-like Epithelial Cell Model. Chiang Mai Journal of Science, 51(5) Cited: 0 doi: https://doi.org/10.12982/CMJS.2024.081 | ||
2 | Boonyanuphong P., Utaipan T., Tongkeaw P. and Konthapakdee N. (2024). Functional food potential: pre-gelatinized banana flour blended with peel powder to regulate glucose absorption in caco-2 cells intestinal model. Journal of Food Measurement and Characterization Cited: 0 doi: https://doi.org/10.1007/s11694-024-02882-3 | ||
รวม Scopus 2 รายการ 0 citations |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th