แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Soison, B., Jangchud, K., Jangchud, A., Harnsilawat, T. and Piyachomkwan, K. (2015). Characterization of starch in relation to flesh colors of sweet potato varieties. INTERNATIONAL FOOD RESEARCH JOURNAL, 22(6), 2302-2308. Cited: 21 | ||
รวม WoS/ISI 1 รายการ 21 citations |
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Soison B., Jangchud K., Jangchud A., Harnsilawat T. and Piyachomkwan K. (2015). Characterization of starch in relation to flesh colors of sweet potato varieties. International Food Research Journal, 22(6), 2302-2308. Cited: 24 | ||
รวม Scopus 1 รายการ 24 citations |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th