แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Pinkaew S. and Karrila T. (2015). Key properties of iodine-, iron- and zinc- fortified fish cracker: Effects of ambient shelf storage on iodine retention and quality indicators. International Journal of Food Science and Technology, 50(9), 1979-1987. Cited: 3 doi: https://doi.org/10.1111/ijfs.12871 | ||
2 | Suri D., Tanumihardjo J., Gannon B., Pinkaew S., Kaliwile C., Chileshe J. and Tanumihardjo S. (2015). Serum retinol concentrations demonstrate high specificity after correcting for inflammation but questionable sensitivity compared with liver stores calculated from isotope dilution in determining Vitamin A deficiency in Thai and Zambian children. American Journal of Clinical Nutrition, 102(5), 1259-1265. Cited: 24 doi: https://doi.org/10.3945/ajcn.115.113050 | ||
รวม Scopus 2 รายการ 27 citations |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th