แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Pinkaew, S. and Karrila, TT. (2015). Key properties of iodine-, iron- and zinc- fortified fish cracker: effects of ambient shelf storage on iodine retention and quality indicators. INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 50(9), 1979-1987. Cited: 4 doi: https://doi.org/10.1111/ijfs.12871 | ||
2 | Suri, DJ., Tanumihardjo, JP., Gannon, BM., Pinkaew, S., Kaliwile, C., Chileshe, J. and Tanumihardjo, SA. (2015). Serum retinol concentrations demonstrate high specificity after correcting for inflammation but questionable sensitivity compared with liver stores calculated from isotope dilution in determining vitamin A deficiency in Thai and Zambian children. AMERICAN JOURNAL OF CLINICAL NUTRITION, 102(5), 1259-1265. Cited: 29 doi: https://doi.org/10.3945/ajcn.115.113050 | ||
รวม WoS/ISI 2 รายการ 33 citations |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th