แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Chapagai, MK., Ishak, WRW., Abu Bakar, N., Jalil, RA., Muda, WAMW., Karrila, T. and Pinkaew, S. (2016). Glycaemic index values and physicochemical properties of five brown rice varieties cooked by different domestic cooking methods. FUNCTIONAL FOODS IN HEALTH AND DISEASE, 6(8), 506-518. Cited: 6 doi: https://doi.org/10.31989/ffhd.v6i8.260 | ||
รวม WoS/ISI 1 รายการ 6 citations |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th